Στις 16:00 στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών θα γίνει η κηδεία της Λιολιώς Κολυπέρα, που πέθανε σε ηλικία 68 ετών μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η 68χρονη πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Αχαΐας, η οποία έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από καρκίνο, είχε κολλήσει κορονοϊό.

Παράκληση της οικογένειας, σύμφωνα με το thebest.gr, είναι να τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας. Επίσης επιθυμία της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να φορούν κάτι ροζ, είτε αυτό είναι κάποιο αξεσουάρ ή τα μπλουζάκια του pink the city (η εκδήλωση – θεσμός για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού).

Τέλος, αντί στεφάνων η οικογένειά της Λιολιώς Κολυπέρα καλεί όσους επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα υπέρ των σκοπών του Συλλόγου στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή της.

Κηδεύεται η πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2020 είχε κάνει μια δήλωση που έμελλε να αποδειχτεί προφητική και αφορούσε τους καρκινοπαθείς και τον κορονοϊό. «Επειδή είμαι ευάλωτη ομάδα και μεγάλη φοβάμαι μήπως διαλεχτώ όταν αρρωστήσω. Αν πάθω covid φοβάμαι μήπως υπάρχει πιο νέος άνθρωπος και με διαλέξουν να κάτσω πιο πείσω επειδή έχω υποκείμενο νόσημα» είχε πει στον πρωθυπουργό.