Το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι, κατά τεκμήριο, το καλύτερο στον κόσμο. Ο λόγος είναι απλός: ενδιαφέρεται για την ουσία. Ξέρει ότι η ποιότητα των σπουδών κρίνεται στην αγορά εργασίας, και φροντίζει να διαμορφώνει επαγγελματίες. Αναγνωρίζει, όμως, και το αντίστροφο: η πολυετής επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης προσφέρει γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου και θα μπορούσε να ισοδυναμεί με ένα σημαντικό τμήμα των πανεπιστημιακών σπουδών. Έτσι, έχει δημιουργήσει προγράμματα ετήσιας διάρκειας για επαγγελματίες που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου σε επιχειρησιακές σπουδές Top-up Bachelor in Business Studies. Τα μαθήματα αξιοποιούν τις γνώσεις του επαγγελματία – φοιτητή σε επιχειρησιακά θέματα. Οργανώνουν επιστημονικά όσα κάποιος ξέρει εμπειρικά, τα εμπλουτίζουν και τα εκσυγχρονίζουν, παρέχοντας πολύτιμα “εργαλεία” επαγγελματικής επιτυχίας και ανόδου στην εταιρική ιεραρχία. 

Το BCA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, προσφέρει τη δυνατότητα

  • σε επαγγελματίες που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και διαθέτουν 2-3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε υπεύθυνη θέση και
  • σε επαγγελματίες που δεν είχαν ποτέ φοιτήσει σε πανεπιστημιακό ίδρυμα, αλλά έχουν πολυετή πείρα σε θέση ευθύνης (τα έτη εργασίας που θεωρούνται επαρκή κρίνονται κατά περίπτωση και ανάλογα με το επαγγελματικό αντικείμενο του ενδιαφερόμενου – πάντως πρέπει να είναι πάνω από 3)

να παρακολουθήσουν ένα ειδικό ετήσιο πρόγραμμα Top-up Bachelor in Business Studies, χωρίς να πρέπει να διακόψουν την εργασία τους.

Τα μαθήματα διαρκούν 3 ώρες την Παρασκευή (από 18:00 έως 21:00) και 6 ώρες το Σάββατο (10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00)

Οι απόφοιτοι του τμήματος δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην επαγγελματική τους ταυτότητα, και, επιπλέον, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο BCA, ως μεταπτυχιακοί φοιτητές, για απόκτηση Masters της αρεσκείας τους. Όλοι οι τίτλοι σπουδών χορηγούνται από το University of West London, βραβευμένο ως το καλύτερο «modern» Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Αν, λοιπόν, κάποτε ξεκινήσατε σπουδές και για κάποιον λόγο “τα παρατήσατε”, το BCA σάς δίνει τη δυνατότητα να τις ολοκληρώσετε τώρα! 

Περισσότερες πληροφορίες: bca.gr ή 2107253783