Κλίμα βαθιάς συγκίνησης επικρατεί από το πρωί στη Μητρόπολη όπου πλήθος κόσμου φτάνει για να πει το δικό του τελευταίο αντίο στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του Μίκη Θεοδωράκη βρέθηκαν στο σημείο για να αποτίνουν φόρο τιμής.

Ανάμεσα τους και η ηθοποιός Άννα Φόνσου η οποία βαθιά συγκινημένη από την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη τόνισε: «Όλη η Ελλάς, νομίζω ότι περνάει το μεγαλύτερο πένθος. Είναι ο τελευταίος των μεγάλων. Έχω συνεργαστεί μαζί του. Κάποτε πίστευα ότι δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Στην περίπτωση του Μίκη Θεοδωράκη πράγματι δεν υπάρχουν».

Τι θυμάται πιο έντονα από τον Μίκη Θεοδωράκη η Άννα Φόνσου; «Είχαμε κάνει ένα cd για το “Σπίτι του Ηθοποιού”, ηθοποιοί τραγουδούσαν Μίκη Θεοδωράκη. Όταν του το είχα προτείνει μου είπε “με μεγάλη μου τιμή!”. Συνήθιζε να λέει πόσο του αρέσουν οι ηθοποιοί που τραγουδάνε και σέβονται τους στίχους, την ποίηση. Μην ξεχνάμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έφερε την ποίηση εδώ. Είχε ένα κέφι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.