Πενήντα τρεις τόνοι μήλων και πορτοκαλιών σε άπορους

Κίνηση ανθρωπιάς από το δήμο Πειραιά


ΕΛΛΑΔΑ
11:30
23/12/2014
Πενήντα τρεις τόνοι μήλων και πορτοκαλιών σε άπορους
loading

Στη διάθεση 53 τόνων μήλων και πορτοκαλιών σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, που καλύπτονται από συνολικά δέκα φιλανθρωπικούς φορείς, προχώρησε η Επιτροπή Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Αναλυτικότερα, οι φορείς που παρέλαβαν και διέθεσαν τις παραπάνω ποσότητες, είναι η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, ο δήμος Νικαίας- 'Αγιος Ι. Ρέντης, το Δίκτυο Ανθρωπιάς & Αλληλεγγύης Κερατσινίου, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας, το Γηροκομείο Πειραιώς, ο Χριστιανικός Σύλλογος «Αγία Ειρήνη», η Μ.Κ.Ο. Γραμμή Ανθρωπιάς, ο Σύλλογος Πολυτέκνων 'Αγιος Στυλιανός και το Γηροκομείο «Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ».

Μετά τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πειραιά, διατέθηκαν συνολικά 2.728 χαρτοκιβώτια με μήλα και πορτοκάλια, συνολικού βάρους 53.053,4 κιλών.

Σημειώνεται ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά συνολικά 212 τόνους διάφορα φρούτα, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα της περιοχής ευθύνης του Πειραιά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει