Θλίψη στο Πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς και φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά αντίο.

Ο κουμπάρος και φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου, επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τον «πρίγκιπα» και μεταξύ άλλων εξιστόρησε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο όμως «κρύβει» ένα δώρο για την κόρη του, Μαρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, αν και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια, για εκείνον δεν είχαν σημασία αλλά σημασία είχαν οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα.

Όπως ένα σκίτσο το οποίο ήταν δημιούργημα ενός αγνώστου. Αυτό το σκίτσο εντυπωσίασε τον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος ζήτησε από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να το φυλάξει.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε σε κορνίζα και μου είπε: “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα. Να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος με τα φώτα. Αυτές οι πέντε γραμμές είμαι. Θέλω να το φυλάξεις και σκέφτομαι όταν πάω να δω την κόρη του να της το δώσω» ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.