Εδώ και δύο χρόνια το καλοκαίρι έχει το δικό του τραγούδι. Με βάρκα ή με άμαξα, κάθε καλοκαίρι η παρέα δίνει το δικό της «Ραντεβού στον ήλιο» και συναντιέται στην αμμουδιά, στήνει χορό και τραγουδάει παρέα με ουζάκι και ζεστή καρδιά.

Έτσι και φέτος, δίνουμε για ακόμη ένα καλοκαίρι «Ραντεβού στον ήλιο» και απολαμβάνουμε γέλια, χορό και ούζο Πλωμαρίου τραγουδώντας το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού.

Και αν το τραγούδι του καλοκαιριού έχει πλέον βρεθεί και ακούει στο όνομα «Ραντεβού στον Ήλιο» της Πένυ Μπαλτατζή, είναι ώρα να βρεθεί και η μπάντα του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου ξεχύθηκε παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου στους δρόμους της Αθήνας για να ανακαλύψει την μπάντα που θα αναδειχθεί στην πρώτη μπάντα του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο».

Και επειδή πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, όπως και με το τραγούδι έτσι και με την μπάντα χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι μας. Την καρδιά του Γιάννη κέρδισαν 3 μπάντες, γι’ αυτό πρέπει όλοι να επισκεφθούμε το rantevoustonilio.gr να τις γνωρίσουμε και να ψηφίσουμε την αγαπημένη μας. Ψηφίζοντας ο καθένας μας μπαίνει στην κλήρωση για ένα αξέχαστο παρεΐστικο δώρο, ώστε να ζήσει το δικό του «Ραντεβού στον Ήλιο»!

Αν και η μπάντα δεν έχει βρεθεί ακόμη, το όνομα αυτής έχει ήδη οριστεί και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «Ραντεβού στον Ήλιο». Πρόκειται για το πιο ιδανικό όνομα για μία μπάντα που θα παίζει κάτω από το φως του ήλιου και θα μοιράζει αχτίδες αισιοδοξίας με τις μουσικές της, μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά.

Με αυτά τα δεδομένα, η λίστα των υποψηφίων δεν θα μπορούσε παρά να αποτελείται από μπάντες και μουσικούς του δρόμου. Πρόκειται για καλλιτέχνες που γνωρίζουν να παίζουν κάτω από τον ήλιο και να μοιράζουν νότες χαράς και αισιοδοξίας στους περαστικούς, βγάζοντας τους για λίγο από τη ρουτίνα τους με τις υπέροχες μουσικές τους.

Είναι η πρώτη φορά που το Ούζο Πλωμαρίου αναλαμβάνει να δημιουργήσει μία μουσική μπάντα. Η νικητήρια μπάντα θα μετατραπεί σε μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου και θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τους θαμώνες συνεργαζόμενων ουζερί, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Θα καταφέρει λοιπόν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου να βρει την απόλυτη καλοκαιρινή μπάντα και να δημιουργήσει το απόλυτο Ραντεβού στον Ήλιο;

Μπες στο rantevoustonilio.gr γνώρισε λεπτομερώς τις τρεις υποψήφιες μπάντες, άκουσε τες να ερμηνεύουν το εμβληματικό «Ακρογιαλιές Δειλινά» και αφού μάθεις τα πάντα για την κάθε μπάντα ψήφισε εκείνη που θες να ακούς ενώ απολαμβάνεις το αγαπημένο σου Ούζο Πλχορόωμαρίου.

Μπες έτσι στην κλήρωση, έως τις 26 Ιουλίου, για να κερδίσεις ένα τραπέζι σε ένα Ούζερί της Αθήνας όπου θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ουζάκι υπό τους ήχους της απόλυτης καλοκαιρινής μπάντας.