Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε ένα 6χρονο κορίτσι, και να τραυμάτισε μία ακόμη ανήλικη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας κρατείται στην τροχαία Κορυδαλλού και οι αρχές λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Παράλληλα, εξετάζουν υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα.

Πάντως, ο πατέρας της 6χρονης δήλωσε, μιλώντας στο Newsbeast ότι η «νταλίκα παραβίασε το κόκκινο».

«Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και έκλαιγε, μου λέει το “παιδί έφυγε”. “Τι έφυγε το παιδί, αφού πήγε για μπάνιο” της είπα, και μου λέει “έφυγε από τη ζωή”.

Παίρνω τηλέφωνο το 100 και λέω “η κόρη μου πήγε για μπάνιο, μήπως έγινε κανένα τροχαίο στην Κινέτα;”. Μου λένε “όχι, έγινε ένα τροχαίο στην Γρηγορίου Λαμπράκη”.

Ανεβαίνω τον δρόμο, βλέπω ένα ασθενοφόρο, και λέω “δε νομίζω να είναι το παιδί μου” – θα πήγαινα στην Εθνική Οδό να βρω το πούλμαν. Κι ήταν το παιδί μου…», είπε, μεταξύ άλλων, ο τραγικός πατέρας, λίγο νωρίτερα.