Για  να διαβάζεις αυτό το κείμενο, έχεις σίγουρα την περιέργεια να μάθεις τα πάντα για τη Lagunitas, την μπίρα που ήρθε μόλις στην Ελλάδα για ναανατρέψει κάθε δεδομένο!

#1 IPA στον κόσμο, συνώνυμο της κατηγορίας, η Lagunitas, είναι η πιο αντισυμβατική, αυθεντική, καλιφορνέζικη craft IPA με 6,2% alc, πλούσιο σώμα και αξεπέραστη γεύση.

Η Lagunitas ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει και να γίνει η νέα αγαπημένη μπίρα, για την οποία όλοι θα σιγομουρμουρίζουν· έχει μια μοναδική ιστορία, είναι σύγχρονη, αντισυμβατική και προσπαθεί να χτίσειπραγματικές σχέσεις μέσω της δημιουργίας νέωνεμπειριών. Γι’ αυτό άλλωστε και απευθύνεται σε όσους αρέσει να πειραματίζονται!

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των IPA είναι η μοναδική πικράδα καθώς και τα αρώματα από φρούτα και εσπεριδοειδή που οφείλονται στους πολλούς και διαφορετικούς λυκίσκους που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του. Ναι αυτή είναι η αλήθεια, η Lagunitas έχει πολύ Λυκίσκο! Και συγκεκριμένα έχει από 10 έως και 30 φορές περισσότερη ποσότητα λυκίσκων από μία τυπική Lager πίρα! Με την πλούσια, λοιπόν, επίγευση από τους 3 μοναδικούς λυκίσκους (Cascade, Centennial, & Williamette) και την καραμελωμένη βύνη κριθαριού ήρθε για να δώσει άλλη αίσθηση στη γέυση!