Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κάντζα, χθες Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του μετά από αίτημα της οικογένειάς του που θεωρεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast βρέθηκε σημείωμα που αφορά στην κληρονομιά του.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.