Ένα νέο concept καταστήματος λανσάρει η εταιρία «Βενέτη» στην ελληνική αγορά. Tο νέο κατάστημα «Βενέτη Food Hall» στο Γέρακα, είναι ο πρώτος πολυχώρος γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από την εταιρεία. Το νέο κατάστημα προσφέρει, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, τα αρώματα και τις πιο πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ, Γιάννη Τζελέπη.

Παράλληλα, στα ράφια του βρίσκει κανείς τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων «Βενέτη», αλλά και μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων ειδικής διατροφικής αξίας που για πρώτη φορά εισάγονται στην αγορά.

Το «Βενέτη Food Hall» αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μοναδικές γευστικές εμπειρίες όπως «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία άρτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, υπηρεσίες catering και συσκεαυασμένα προϊόντα με αγνά υλικά.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο μιας ολιγάριθμης σειράς καταστημάτων που θα αναπτυχθούν στο νομό Αττικής.

Με πολυετή εμπειρία στην ανάμειξη αγνών υλικών και φρέσκων πρώτων υλών και με την εμμονή «συλλέκτη γεύσεων», η «Βενέτη» φέρνει στα ράφια του νέου καταστήματος χωριάτικα ψωμιά από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία, σπέσιαλ παραδοσιακά ψωμιά από πολλές περιοχές της Ελλάδος, μαύρα ψωμιά από Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία, πολύ μεγάλη ποικιλία από μπαγκέτες, μεγάλη ποικιλία πίτσας από την Ιταλία, μεγάλη ποικιλία προϊόντων πρωινού, αλμυρά και γλυκά με προϊόντα από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής-ζαχαροπλαστικής από Ιταλία-Γαλλία-Αμερική-Ελλάδα-Λίβανο και άλλες περιοχές της Ανατολής, παξιμάδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μεγάλη ποικιλία καφέ, ροφημάτων και gelateria.

Στο «Βενέτη Food Hall» ο καταναλωτής μπορεί κάθε μέρα να επιλέξει από τα 10-12 διαφορετικά πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις πλούσιες φρέσκιες σαλάτες. Ο Γιάννης Τζελέπης, είναι διακεκριμένος σεφ που μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 2 Χρυσούς Σκούφους και έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για λύσεις ισορροπημένης διατροφής, η «Βενέτη» δημιούργησε μια σειρά 12 νέων αρτοσκευασμάτων, τα οποία έχουν ως στόχο ειδικές ομάδες καταναλωτών, που θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως καταλληλότερα ψωμιά για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και ως συμπλήρωμα στο πλαίσιο μια ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.