20 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που η προϊοντική σειρά Εν Ελλάδι της Creta Farms βρέθηκε για πρώτη φορά στο τραπέζι των καταναλωτών, αλλάζοντας την ιστορία των αλλαντικών στη χώρα μας. 

Βασισμένη στην τεχνολογική πρωτοπορία και την βαθιά τεχνογνωσία, η Creta Farms διαχρονικά αξιοποίησε 2.300.000 λίτρα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από Έλληνες παραγωγούς και δημιούργησε τα μοναδικά αλλαντικά εν Ελλάδι. Αλλαντικά υψηλής διατροφικής αξίας για όλα τα μέλη της οικογένειας που εντάσσονται αρμονικά στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής.

Η σειρά εν Ελλάδι εξακολουθεί να είναι και σήμερα η μοναδική σειρά αλλαντικών που ενσωματώνει στην παραγωγή τη χρήση αγνού παρθένου ελαιόλαδου, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα από επιλογές στον Έλληνα καταναλωτή, όπως γαλοπούλα, πάριζα, ζαμπόν, σαλάμι αέρος, μπέικον, μορταδέλα, ωμοπλάτη, λουκάνικα, κοτόπουλο, κ.α. 

Η μοναδική γεύση και η ποιότητα Εν Ελλάδι, έχει καταστήσει τα προϊόντα ιδιαίτερα δημοφιλή στην ελληνική αγορά, εδραιώνοντας την ηγετική θέση της Creta Farms. Ειδικά στα προϊόντα γαλοπούλας, που αποτελούν και τη μεγαλύτερη κατηγορία των αλλαντικών, η σειρά εν Ελλάδι κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, της τάξεως του 19%.

Σε μια σημαντική χρονιά για την αναγέννηση της Creta Farms, η εορταστική καμπάνια των αλλαντικών Εν Ελλάδι σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για τη νέα της εποχή. 

Έχοντας κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς, η Creta Farms συνεχίζει να επενδύει συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη και αναζητά νέες ιδέες για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, ώστε  να ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά τροφίμων. 

Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών και προωθούν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

20 χρόνια Εν Ελλάδι από την Creta Farms. Μία σημαντική επέτειος που η εταιρεία γιορτάζει μαζί με τους Έλληνες καταναλωτές. 

Γιορτάζουμε μαζί, γιατί μαζί αλλάξαμε την ιστορία των αλλαντικών! Δείτε εδώ το επετειακό βίντεο.