Πόνος και ανείπωτη θλίψη επικρατούν από το πρωί σήμερα και στο Σωματείο των Ειδικών Φρουρών στο οποίο άνηκε ο άτυχος μοτοσικλετιστής της ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιό, τον σύζυγο» αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ και συνεχίζει: «Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του. Δυστυχώς η αποφράδα σημερινή ημέρα δεν ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του Δημήτρη αλλά πρόσθεσε κι έναν ακόμη συνάδελφο αστυνομικό, θύμα του πολύνεκρου τροχαίου στην Πέτρου Ράλλη. Ακόμη δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του δευτέρου συναδέλφου. Η στήριξη των οικογενειών των συναδέλφων είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας και όλων μας, το ΣΕΦΕΑΑ εύχεται καλό κατευόδιο για τους αποδημήσαντες Συναδέλφους, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες στους, δύναμη και καρτερία να ζήσουν χωρίς τους ανθρώπους τους».

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο η κηδεία του άτυχου μοτοσικλετιστή της ΔΙΑΣ θα γίνει αύριο στο κοιμητήριο της Καλλιθέας στις 2 το μεσημέρι.