Εξακολουθεί να υφίσταται η διάσταση των απόψεων μεταξύ της αστυνομικού και του αρχιμανδρίτη, που ήταν πρωταγωνιστές στο τραγελαφικό περιστατικό της Φθιώτιδας, όπου η γυναίκα κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομικός, αφού εκείνη σταμάτησε τον αρχιμανδρίτη για τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, εκείνος την αποκάλεσε «γαϊδούρα», ενώ το αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης που είχαν την ώρα που εκείνος της παρουσίαζε τα στοιχεία του (άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια αυτοκινήτου), ήταν η προσπάθεια του αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σάπιου, να τη χαστουκίσει, αλλά εκείνη, αμυνόμενη, έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατευτεί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Αμέσως μετά, η αστυνομικός φέρεται να έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε με το κεφάλι της στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού, χάνοντας τις αισθήσεις της για δέκα λεπτά, ενώ ο Αρχιμανδρίτης τράπηκε σε φυγή και ακόμα αναζητείται.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος υποστηρίζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή και μάλιστα, πιστεύει ότι υπήρχε δόλος στο να κατηγορηθεί!

Πιο συγκεκριμένα και όπως γράφει η ιστοσελίδα lamiastar.gr, αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα «συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους»!

Παραδέχεται πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα και η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο, ωστόσο, υποστηρίζει ότι εκείνη του μίλησε με άκομψο και ασεβή τρόπο.

Στη προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, την ώρα που μάθαινε την παράβαση και τα χιλιόμετρα με τα οποία έτρεχε και καθώς της έδινε τα χαρτιά του οχήματός του, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Star Λαμίας, εκείνη του είπε ειρωνικά: «Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις».

Τότε, έκπληκτος με αυτό που άκουσε, ο αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;».

«Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι!», φέρεται να του απάντησε εκείνη.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος εκνευρίστηκε, της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει, όπως επιμένει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.