Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η επίσκεψη του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στην Βαρβάκειο κατά τη διάρκεια των ελέγχων των αρχών για τις τιμές στα προϊόντα ενόψει Μεγάλου Σαββάτου και Κυριακής του Πάσχα.

Την στιγμή που έφτανε ο κ. Πατούλης στη Βαρβάκειο μία γυναίκα παραπάτησε και έπεσε προκαλώντας αναστάτωση. Ο Πατούλης και με την ιατρική ιδιότητα έσπευσε να βοηθήσει αλλά όλα ήταν καλά.

Οι έλεγχοι στη Βαρβάκειο Αγορά πραγματοποιούνται με πιστοποιημενο ζυγό της Αρχής, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα ελέγχου του βάρους του προϊόντος που αγόρασαν νωρίτερα από τις επιχειρήσεις.

Τα μικτά κλιμάκια που λειτουργούν με εντολή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού και υπό την εποπτεία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινής Αραμπατζή, έχουν πραγματοποιήσει 2.962 ελέγχους το διάστημα ανάμεσα στη Δευτέρα 19 Απριλίου και την Κυριακή των Βαΐων.

Βίντεο – φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.