Αν δεν προσέξουμε μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κύριος Τσιόδρας, για 1.000 διασωληνωμένους και ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα» εκτίμησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, Δ/ντης Πνευμονολογικής Κλινικης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Υπάρχει μια σταθεροποίηση, αλλά στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Όσον αφορά στο άνοιγμα των δραστηριοτήτων εμφανίστηκε κατηγορηματικός. «Μέχρι τις 18 του μήνα να μην ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά γιατί εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί.

Για τα σχολεία

«Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστα αν θέλουμε να κάνουμε ένα “ειρηνικό” Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα», κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό: