Αρνείται να δεχθεί το παραμικρό από τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο η άτυχη Ιωάννα, μετά την ομολογία της επίθεσης από την 36χρονη.

Στην πρώτη της αντίδραση στην ομολογία της δράστιδος η Ιωάννα έκανε λόγο για ψεύτικες λέξεις που δεν μπορεί να λάβει υπόψιν. Συγκεκριμένα σε δήλωσή της στο Mega, η Ιωάννα είπε πως «η καθοδηγούμενη συgγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη φέρεται να ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν εκείνη που, πριν από περίπου ένα χρόνο, επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη της επιμένοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζη Ιωάννα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον δικηγόρο της, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς που παρακολουθούν τη πορεία των τραυμάτων της.

«Είναι το βλέμμα της και όχι αυτά που είπε. Το γεγονός ότι άλλαξε η όψη της στο άκουσμα αυτού που συνέβη. Αλλά, άλλος άνθρωπος ήρθε και άλλος άνθρωπος έφυγε. Το έμαθε από ένα τηλεφώνημα» τόνισε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής μονάδας εγκαυμάτων του Θριασίου, Μαρία Καλόφωνου.

«Η Ιωάννα εξοργίστηκε. Πραγματικά. Δηλαδή τι ήταν αυτό; Τι να πούμε τώρα; Αν ήταν μικρή ή μεγάλη η ποσότητα όταν έχουν λιώσει οι τοίχοι στο σημείο; Όταν έχει εγκαύματα στο 98% του σώματός της;» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.