Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Καρδίτσας που κατηγορείται ότι πήρε τρόφιμα που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) από το Δήμαρχο Καρδίτσας και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασης, όπως αναφέρει το karditsapress.gr.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι μίας αντιδημάρχου και εντόπισε τρόφιμα τα οποία, όπως γράφτηκε, προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

«Έκανα σήμερα δεκτή την παραίτηση της αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση της. Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί» δήλωσε ο ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος.

Η αντιδήμαρχος με δήλωσή της υποστήριξε ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας αλλά και για να υπερασπιστεί την υπόληψη και την τιμή της.