Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Καρδίτσας που κατηγορείται ότι πήρε τρόφιμα που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) από το Δήμαρχο Καρδίτσας και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασης, όπως αναφέρει το karditsapress.gr.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι μίας αντιδημάρχου και εντόπισε τρόφιμα τα οποία, όπως γράφτηκε, προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

«Έκανα σήμερα δεκτή την παραίτηση της αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση της. Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί» δήλωσε ο ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος.

Η αντιδήμαρχος με δήλωσή της υποστήριξε ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας αλλά και για να υπερασπιστεί την υπόληψη και την τιμή της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.