Αισιοδοξία! Σίγουρα μία λέξη που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο. Όλοι μας περάσαμε ιδιαίτερες στιγμές τον τελευταίο καιρό και συνεχίζουμε να περνάμε. Αυτό που μας κρατάει όμως είναι η ελπίδα ότι όλα θα γίνουν καλά και θα γυρίσουμε και πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Οι μέρες έχουν γίνει μεγαλύτερες, πιο ζεστές και ηλιόλουστες, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία ότι τα καλύτερα έρχονται και ότι θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε ένα καλοκαίρι που θα μας αποζημιώσει για τον διαφορετικό χειμώνα που περάσαμε.

Όλοι μας ονειρευόμαστε να πάμε ξανά στις παραλίες, να κάνουμε μπάνιο, ηλιοθεραπεία και να παίξουμε με την παρέα. Ακόμη και ο άλλοτε ενοχλητικός ήχος από τις ρακέτες μας έχει λείψει και αυτός. Κάθε μέρα που ο ήλιος λάμπει ακόμη πιο ψηλά και μας ζεσταίνει το κορμί, αυτές οι σκέψεις έρχονται ασυναίσθητα στο μυαλό μας.

Αυτό το συνολικό αίσθημα αισιοδοξίας έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που με τη μοναδική του γεύση και σύνθεση αιχμαλωτίζει σ’ ένα ποτήρι όλο το άρωμα του καλοκαιριού. Μία γουλιά του αγαπημένου μας αποστάγματος ξυπνάει γλυκές μνήμες από προηγούμενα καλοκαίρια όπου όλη η παρέα ήταν μαζεμένη και απολάμβανε την ξεγνοιασιά και ανεμελιά των καλοκαιρινών ημερών.

Κρατάμε μέσα μας δυνατή τη φλόγα της αισιοδοξίας ότι και φέτος το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα όσα επιθυμούμε, έστω και με κάποιον περιορισμό όπως πέρυσι. Θα μπορέσουμε και πάλι να βγούμε έξω, να ταξιδέψουμε, να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, να πιούμε και γενικά να περάσουμε καλά.

Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε μαζί καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο Πλωμαρίου. Η γλυκάδα του, τονώνει τη διάθεση μας και εξυψώνει ακόμη περισσότερο τη γεύση του φαγητού. Αδιαπραγμάτευτη και αυθεντική αξία, το αγαπημένο μας απόσταγμα μας συνοδεύει στην αντίστροφη μέτρηση για ένα καλοκαίρι που θα μας «αποζημιώσει».

Θυμόμαστε λοιπόν τις όμορφες στιγμές μας και δίνουμε για ακόμη μία φορά ραντεβού στον ήλιο με τα αγαπημένα μας πρόσωπο και το ούζο Πλωμαρίου. Άλλωστε όταν έχει Ήλιο…… έχει Πλωμάρι!