Διαμαρτυρία ΟΛΜΕ πριν ανοίξουν τα σχολεία

Καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή στο υπουργείο Παιδείας


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
22:18
27/08/2014
Διαμαρτυρία ΟΛΜΕ πριν ανοίξουν τα σχολεία
2
loading

Σε παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στο υπουργείο Παιδείας, μαζί με τη ΔΟΕ, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς η ΟΛΜΕ, κάνοντας λόγο για εκρηκτικό κλίμα στο χώρο της εκπαίδευσης.

«Μία εβδομάδα πριν το άνοιγμα των σχολείων τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών, η επιτακτική ανάγκη για μαζικούς διορισμούς, η φημολογία για κατάργηση ειδικοτήτων και η παράταση αγωνίας των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αρκετοί από τους οποίους απειλούνται με απόλυση, δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στο χώρο της εκπαίδευσης», τονίζει η Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ το υπουργείο «συνεχίζει την πολιτική της απαξίωσης και κατεδάφισης της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας», ενώ ταυτόχρονα «καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας και ανασφάλειας σε μόνιμους και αδιόριστους».

Η ΟΛΜΕ καλεί «όλους τους εκπαιδευτικούς να δώσουν τη πρώτη αγωνιστική απάντηση για τη φετινή σχολική χρονιά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αθηναίος

    Εκείνοι οι ....συνάδελφοί σας, που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (....μας δουλεύουν...) ΔΗΘΕΝ για ψυχολογικούς λόγους ή λουφάρουν χρόνια τώρα απεσπασμένοι εδώ και εκεί, ΓΙΑΤΙ δεν ασχολείστε να μας αδειάσουν τη γωνιά ΑΜΕΣΩΣ.... Συνδικαλιστές της πεντάρας !!!

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει