Ανεστάλη για σήμερα 2 Μαρτίου η λειτουργία του δημαρχείου στο Μοσχάτο και του πρώην δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.

Χθες το απόγευμα έγινε απολύμανση στο δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο πρώην δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.

Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφές με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα, ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου κανονικά λειτουργούν το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Η ανακοίνωση

«Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έχει θέσει σε λειτουργία δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης, για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας όπως και για τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου, η Διοίκηση του Δήμου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.

Η πρώτη άμεση ενέργεια αφορούσε απολυμάνσεις εκτεταμένης έκτασης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα: στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.

Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.

Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε. Είμαστε πάντα αλληλέγγυοι για τους εργαζομένους του Δήμου που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο».