Ο νεαρός που κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα στην Κρήτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παρότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, καθώς ο 17χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε τις διακοπές του στην περιοχή Χρυσόστομο, στους Καλούς Λιμένες, νότια του Ηρακλείου. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός βοηθούσε τον πατέρα του να αποσυνδέσουν τις στερεοφωνικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο μπαρ της πισίνας ενός ξενοδοχείου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί κεραυνοβολήθηκε ενώ ακούστηκαν οι φωνές του πατέρα του που καλούσε σε βοήθεια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο 17χρονος εξακολουθεί να είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ η αρχική σκέψη των συγγενών του να μεταφερθεί ο 17χρονος σε νοσοκομείο της Αθήνας δεν υλοποιήθηκε τελικά, αφού αφενός ο νεαρός δεν υπέστη εγκαύματα ώστε να διακομισθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας, και αφετέρου η ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ είναι από τις καλύτερες σε όλη τη χώρα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.