Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο απολογητικό υπόμνημα το οποίο κατέθεσε αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον κατηγόρησε πως τον φθονεί ενώ τον χαρακτήρισε και «μέτριο ηθοποιό».

Η απολογία του ηθοποιού δεν έπεισε, και το βράδυ της Πέμπτης κρίθηκε προφυλακιστέος. Λίγη ώρα μετά την απόφαση αυτή, ο Σπύρος Μπίμπιλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έγραψε πως λυπάται για την εξέλιξη αυτή ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στα Στρουμφάκια.

Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Thursday, February 25, 2021

Σπύρος Μπιμπίλας και Δημήτρης Λιγνάδης δάνειζαν τις φωνές τους στα μικρά μπλε ανθρωπάκια.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δάνειζε τη φωνή του σε δυο Στρουμφάκια είχε παραδεχθεί ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή εκπομπή «The 2Night Show».
Πίσω από τον Χαχανούλη και τον Σκουντούφλη ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος τους δάνειζε τη φωνή για δέκα ολόκληρα χρόνια.

«Είχα δανείσει τη φωνή μου στα Στρουμφάκια που ήταν πολύ της μόδας τότε. Έκανα δέκα χρόνια μεταγλώττιση από το ’82 μέχρι το ’92, όχι μόνο σα Στρουμφάκια, αλλά και για άλλα παιδικά.

Μάλιστα τότε ντρεπόμουν γιατί εμένα το ίνδαλμα μου ήταν ο Μινωτής, και παραμένει.

Και ντρεπόμουν να το λέω αυτό, και όταν μου ξέφευγε σε καμία συνέντευξη, ενώ άκουγαν που έλεγα ότι έχω παίξει Επίδαυρο, γιατί είχα παίξει όντως πολύ τότε που ήμουν στο Εθνικό, έλεγαν “Τι; Τα Στρουμφάκια; Α για πες μας λίγο», είχε πει τότε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.