Ήταν ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, όταν ο Κώστας Βουτσάς «έσβηνε» κάνοντας φτωχότερο τον χώρο του κινηματογράφου και σκορπίζοντας θλίψη.

Ο «αιώνιος έφηβος», έφυγε από τη ζωή όμως ζει για πάντα μέσα από τις ταινίες του που συντροφεύουν τους θαυμαστές του και την οικογένεια του.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτά, Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του Θεοδώρα μοιράστηκαν στο Instagram τις δικές τους συγκινητικές αναμνήσεις από τον Κώστα Βουτσά.

Ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες 19 ημέρες της ζωής του ετοιμάζει η κόρη του

Λίγες μέρες πριν, στον «αέρα» της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε πως η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για εκείνον.

«Η Θεοδώρα Βουτσά, για να τιμήσει τον πατέρα της ετοιμάζει ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ. Έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μετράει αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες του Κώστα Βουτσά, αυτές τις 19 μέρες που έμεινε στην εντατική και πώς βίωσε η ίδια την απώλεια. Επίσης θα μιλήσουν γι’ αυτόν άνθρωποι που τον αγάπησαν», ανέφερε η δημοσιογράφος.