Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται το 1984 να είχε μηνυθεί για ασέλγεια ανηλίκου, όπως ανέφερε η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση ανέφερε το Mega, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών.

Τότε, φέρεται να προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Το παιδί, σύμφωνα με το Mega, έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του. Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.

Σοκαριστική κατάθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Μια νέα κατάθεση η οποία αφορά κακοποιητική συμπεριφορά από τον Δημήτρη Λιγνάδη μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άννας Κανδύλη, ένας άνδρας ηλικίας 23 σήμερα ετών αποκάλυψε πως σε ηλικία 17 ετών, στις αρχές του 2016, όταν και είχε βρεθεί μαζί με τον δημοφιλή σκηνοθέτη και ηθοποιό στην Επίδαυρο. Εκεί δέχθηκε μία βίαιη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κακοποίηση.

«Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχο μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. Ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega.