Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση.

«Τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”», υπογραμμίζει σε δήλωσή του σε συνέχεια της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια», σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός».

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι «την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων goldenboys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

«Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντίλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες», καταλήγει.