Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο 35χρονος Χρήστος Πέρρος. Ο νεαρός άνδρας προχώρησε σε καταγγελία περί παρεχνόλησης για σκηνοθέτη – ηθοποιό, όταν εκείνος ήταν μολις 14 χρόνων.

Μάλιστα, ο Χρήστος Πέρρος κατά την εξομολόγησή του τόνισε πως τα μάτια του σκηνοθέτη «γυάλισαν» όταν του είπε πως ακόμα πίνει γάλα.

Ο σήμερα 35χρονος ήταν μόλις 14 ετών και είκοσι ένα χρόνια μετά εξομολογήθηκε ότι εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, λόγω των όσων έζησε. Σήμερα είναι διδακτορικός φοιτητής στον ευρύτερο χώρο της λογοθεραπείας.

«Όταν ήμουν 14 ετών εκτός από την παρέα των φίλων μου μου άρεσε να βλέπω κινηματογράφο μόνος μου. Έτσι ένα βράδυ πήγα σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής για να δω μία ταινία. Σήμερα είμαι 35 μιλάμε για 21 χρόνια πριν.

Επειδή όμως με τον πατέρα μου καθυστερήσαμε να πάμε στην πρώτη προβολή, αποφασίσαμε να δω την επόμενη και στο μεσοδιάστημα χρειάστηκε να περιμένω στον προαύλιο χώρο. Εκεί με προσέγγισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αρχίζοντας μία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Εκείνη την περίοδο προβάλλόταν μία σειρά που ήταν πάρα πολύ δημοφιλής στο κοινό. Εγώ τον αναγνώρισα και για αυτό ήμουν φιλικά διακείμενος. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός πιο φιλικός βάζοντας το χέρι στη μέση μου, και χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά – χωρίς να με πιέζει όμως.

Χωρίς καμία περιστροφή και ενδοιασμό μού προτείνει να πάμε σπίτι του για ένα τσιγάρο και ένα ουίσκι. Αυτή ήταν η ατάκα. Όπου εγώ έχω “παγώσει”, γιατί με έχει αγγίξει και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά τον σπρώχνω και του λέω δεν υπάρχει περίπτωση είμαι 14 χρόνων. Κατάφερα να τον απωθήσω. Ο μπαμπάς μου θα ερχόταν να με πάρει από τον κινηματογράφο. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ πίνω κάθε μέρα γάλα για να πριν πάω σχολείο. Με τη λέξη γάλα το βλέμμα του άστραψε. Έφυγε χωρίς να μου πει καληνύχτα, χωρίς να μου πει τίποτα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε».

16/2/21

Σοκάρει το πανελλήνιο η δημόσια εξομολόγηση ενός ακόμη θύματος σεξουαλικής κακοποίησης από διακεκριμένο ηθοποιό στην τρυφερή ηλικία των εφηβικών του χρόνων, μόλις στα 14 στον αέρα της εκπομπής μας. Ο Χρήστος Πέρρος 21 έτη μετά, σε μια κατάθεση ψυχής μοιράζεται τις Αλήθειες που είχε καλά κρυμμένες μέσα του… Αλήθειες που έβαλαν φρένο στα όνειρα του και πάγωσαν την αθωότητά του. Σήμερα ο Χρήστος μας κοιτά με τα μάτια της ψυχής του και η ΄΄φωνή΄΄ του ηχεί σε όλους όσους βαστούν μέσα τους το δικό τους μαρτύριο. Ρεπορταζ, Ρία Τσοχαντάρη, Ζήνα Κουτσελίνη (Zina-frauzina Koutselini) Star Channel Spiros Xaritatos

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Tuesday, February 16, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.