Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου του Open κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε από σκηνοθέτη, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Ο 35χρονος Χρήστος, τόνισε πως γνώρισε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό έξω από έναν κινηματογράφο στην Πλατεία Αμερικής και τον θαύμαζε καθώς ήταν ήδη «όνομα» στον καλλιτεχνικό χώρο αφού πρωταγωνιστούσε σε σήριαλ.

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι κάνεις εκεί;”», σημειώνει ο άνδρας.

Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιούν ουίσκι. «Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι “είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο”».
Όπως αναφέρει ο 35χρονος σήμερα: «Όταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολεία και έπινα γάλα». Ο ίδιος ο 14χρονος τότε Χρήστος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε. Ωστόσο, εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Όπως καταγγέλλει ο 35χρονος πλέον Χρήστος, πέντε χρόνια αργότερα, θέλοντας να κυνηγήσει το όνειρο του να γίνει ηθοποιός, πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις.

Ωστόσο, έπεσε για δεύτερη φορά πάνω στον ίδιο άνθρωπο. «Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Ο άνδρας τόνισε πως ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο αυτό».