Εντυπωσιακές εικόνες που δεν έχουν ξαναδεί οι κάτοικοι της Αθήνας έφερε η επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια που έντυσε στα λευκά ακόμα και το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο λόφος του Φιλοπάππου σκεπασμένος με χιόνι θύμιζε κάτι μεταξύ ορεινού θερέτρου και… χιονοδρομικού κέντρου με κάτοικο της περιοχής να απολαμβάνει το snowboard στις πλαγιές του.

Ο πρέσβης της Νορβηγίας έκανε… σκι

Ανάμεσα σε αυτούς που το διασκέδασαν ήταν και ο πρέσβης της Νορβηγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, Φρούντε Όβερλαντ Άντερσεν, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο κάνει σκι στη χιονισμένη Αθήνα.

«Αθήνα πρωτεύουσα του χιονιού» και «νορβηγική διασκέδαση» είναι τα tags με τα οποία συνοδεύει το βίντεό του με το σκι που κάνει στον λόφο της Φιλοθέης.

Σε ένα άλλο του tweet γράφει: «Το χιόνι στην Αθήνα δεν είναι πρόβλημα. Η συνάδελφός μου Μαρίτ καθώς φτάνει στη νορβηγική πρεσβεία σήμερα το πρωί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.