Tουλάχιστον 600.000 ευρώ αναμένεται να μοιράσει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο έχει αναδείξει ήδη έναν εκατομμυριούχο μέσα στο 2021. Πρόκειται για τυχερό παίκτη που κατέθεσε το δελτίο του διαδικτυακά και κέρδισε 1,6 εκατ. ευρώ την, παραμονή των Θεοφανείων. 

Μέσω διαδικτύου διεκδικούν οι παίκτες και το αποψινό έπαθλο.  Η κατάθεση δελτίων γίνεται στο tzoker.gr  και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, η οποία διατίθεται δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android). Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. 

Τα κέρδη και οι μεγάλοι νικητές του 2020

Δεκατέσσερις μεγάλους νικητές και πάνω από 12 εκατομμύρια επιτυχίες ανέδειξε το ΤΖΟΚΕΡ, την περασμένη χρονιά.

Οι 14 μεγάλοι νικητές του 2020, που πέτυχαν το «5+1», μοιράστηκαν συνολικά περισσότερα από 58 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτούς, οι δέκα εκατομμυριούχοι βρέθηκαν σε Αλόννησο, Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, Νάξο, Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, Λαγκάδα Θεσσαλονίκης, Σουφλί Έβρου, Παραμυθιά Θεσπρωτίας και δύο στην Κύπρο, έχοντας καταθέσει τα δελτία τους σε πρακτορεία ΟΠΑΠ. Οι υπόλοιποι δύο μεγάλοι νικητές είχαν παίξει ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με στοιχεία στη σελίδα του ΤΖΟΚΕΡ στο opap.gr.

Το μεγαλύτερο έπαθλο, άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ, κέρδισε ένας τυχερός παίκτης στην Αλόννησο, στην πρώτη κιόλας κλήρωση της χρονιάς, στις 2 Ιανουαρίου 2020. Το μεγαλύτερο ποσό που διένειμε πέρυσι το παιχνίδι ήταν 11,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν δύο νικητές σε Νάξο και Ηγουμενίτσα, στις  4 Ιουνίου.

Το συνολικό ποσό που μοιράστηκαν το 2020 οι παίκτες, σε όλες τις κατηγορίες του ΤΖΟΚΕΡ, ανήλθε σε 102.893.315 ευρώ.