Σημάδια μικρής και σταδιακής βελτίωσης δείχνει ο καιρός από σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου, μετά τον χθεσινό χιονιά, που έφερε νιφάδες και σε προάστια της Αθήνας. Μάλιστα, το θερμόμετρο σήμερα έδειχνε -15,7 βαθμούς Κελσίου στην Ελλάδα.

Τσουχτερό είναι και σήμερα το κρύο και στην κεντρική χώρα, με λευκό τοπίο ακόμα και εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποίησε για τα φαινόμενα των επόμενων ημερών, καθώς μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 σημείωσε ότι αναμένεται να ανέβει λίγο η θερμοκρασία, αλλά θα παραμείνει το κρύο. Επίσης, είπε ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι βροχές.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος πρόσθεσε ότι για την Ελλάδα δεν φαίνεται κάποια αντίστοιχη περίπτωση χιονιά όπως αυτή στη Σαχάρα και συνέχισε, λέγοντας ότι την Παρασκευή θα έχουμε βροχές -όπως και το Σαββατοκύριακο, αλλά μέχρι τότε λιακάδα.

Ακόμη τόνισε ότι οι ίδιες θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα θα διατηρηθούν και αύριο, όπου θα έχουμε -10, την Πέμπτη -3 με -4, με μέγιστη τιμή στον υδράργυρο τους 10 στα κεντρικά, ενώ την Πέμπτη θα φτάσει στους 15 και την Παρασκευή στους 16.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός: