Έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Θεοφανίων η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Ο γιος της Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος φιλοξενήθηκε στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τον χαμό μητέρας του.

«Η μητέρα μου επικοινώνησε ανήμερα των Θεοφανίων μαζί, αισθανόμενη μία δύσπνοια. Είχε μια ταλαιπωρία από μια αλλεργική ρινίτιδα, ένιωσα ότι προφανώς να έχει ενόχληση από αυτό και της είπα να ανοίξει τα παράθυρα και να πάρει 8-10 βαθιές αναπνοές και σε 10 λεπτά θα την ξανακαλούσα εγώ. Την κάλεσα και η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Ο γείτονας από δίπλα είχε καλέσει το ασθενοφόρο» είπε.

Και συνέχισε: «Περιμένοντας να με καλέσουν να πάω κι εγώ να δω που θα διακομιστεί, επικοινώνησαν ότι δεν έχει δυνατό σφυγμό και καλή αναπνοή. Μέχρι να φτάσω, το ασθενοφόρο είχε φτάσει εκεί, οι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, δεν τα κατάφεραν και όταν τελικώς διακομίστηκε στο νοσοκομείο είχε ξεκινήσει για το αιώνιο ταξίδι […] 10:50 μου έκανε το πρώτο τηλεφώνημα, μέχρι της 11:20 είχε φύγει»». Όπως είπε δεν είχε άλλου είδους προβλήματα υγείας, πέραν της αλλεργίας της.

Νωρίτερα το πρωί τα παιδιά της είχαν ανακοινώσει το θάνατό της μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

«Πώς να σου πούμε αντίο; Πώς να σε αποχωριστούμε, εσένα που μας έδωσες την πρώτη ανάσα; Την ανάσα από την ανάσα σου […] Μας έδινες μάνα μου, μας έδινες μέχρι το τέλος και ας μην είχες, όλη σου την καρδιά μας έδινες, ώσπου η μεγάλη αυτή καρδιά σώπασε για πάντα και μας άφησες πίσω την ανάμνηση της αγάπης σου» γράφουν μεταξύ άλλων.

Η μητέρα μας χθές, ανήμερα των Θεοφανίων, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στο φώς των αστεριών που τόσο αγαπούσε. Ένας…

Δημοσιεύτηκε από Δημητρα Παπανικολοπούλου στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021