Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων

Αποσυνδέονται από το ωράριο λειτουργίας των γραμματειών των δικαστηρίων


ΕΛΛΑΔΑ
1:33
25/06/2014
Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
1
loading

Οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων θα μπορούν να γίνονται πλέον καθ' όλο το 24ωρο, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, στον νόμο 4267/2014 (άρθρο 19 παράγραφος 5), ο οποίος ήδη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περιλήφθηκε διάταξη με την οποία επεκτάθηκε το ωράριο κατάθεσης ηλεκτρονικών δικογράφων πέραν του ωραρίου λειτουργίας των γραμματειών των δικαστηρίων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nikos

    Μέχρι σήμερα όπως κατέθεταν τα δικόγραφα, χρόνος προσδιορισμού μιάς δίκης φτάνει και στα 15 – 20 χρόνια. Στα πόσα χρόνια θα φτάσει με το νέο σύστημα ο προσδιορισμός μιας δικασίμου?? Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι τις καθυστερήσεις τις προκαλούν οι στημένες αναβολές προκειμένου να κονομάνε οι δικηγόροι ?? Είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι υπεύθυνοι ότι τις καθυστερήσεις τις δημιουργεί το σάπιο σύστημα που δεν ελέγχετε κανείς από κανέναν ?? Για παράδειγμα. Υπάλληλος μου απάντησε εγγράφως ότι στην υπηρεσία του δεν εφαρμόζουν τις διατάξεις του Νόμου. !!! Η απάντηση του αρμόδιου εισαγγελέα που το κατήγγειλα. «μπορείτε να του κάνετε μήνυση». ΕΕΕ πώς να προχωρήσει το σύστημα με αυτή την λογική και να μην βαλτώνουν οι υποθέσεις ??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει