H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι με τις πιο όμορφες και δημιουργικές προτάσεις! Είτε πρόκειται για την ημέρα των Χριστουγέννων, είτε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, η ΙΚΕΑ γνωρίζει καλά πως όλοι ανυπομονούν να περάσουν στιγμές, θαλπωρής και δημιουργικότητας παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για εσάς που θέλετε να απολαύσετε τη ζεστασιά των εορταστικών ημερών και σκέφτεστε πώς θα ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τα νέα χριστουγεννιάτικα προϊόντα για το 2020! Ανακαλύψτε τα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr αντλήστε ιδέες και έμπνευση για να ζεστάνετε και να ομορφύνετε τον χώρο σας.

Οργανώστε τον χώρο σας για όμορφες στιγμές

Για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στη ζεστασιά του σπιτιού σας, προετοιμαστείτε δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό. Επενδύστε σε αναπαυτικά έπιπλα, όπως η νέα πολυθρόνα EKTORP που ξεχωρίζει για το γενναιόδωρο μέγεθός της ή ο άνετος καναπές GRÖNLID που μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι, καθώς και σε λύσεις που κάνουν την καθημερινή ζωή σας στο σπίτι πιο εύκολη, όπως το τραπέζι-δίσκος MARYD, σε κόκκινο χρώμα, για να έχετε δίπλα σας ό,τι χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή. Για τα μικρότερη μέλη της οικογένειας, η κουνιστή πολυθρόνα SUNDVIK θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους, βοηθώντας τα παράλληλα να εξελίξουν την αίσθηση ισορροπίας ενώ μεγαλώνουν.

Οι χώροι της κουζίνας και της τραπεζαρίας έχουν την τιμητική τους στις γιορτές, αφού φιλοξενούν πλήθος λαχταριστών λιχουδιών που ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα με το άρωμά τους, και φέρνουν ακόμα πιο κοντά την οικογένεια. Προτιμήστε επεκτεινόμενες λύσεις, όπως το τραπέζι NORDVIKEN που κρύβει δύο επεκτάσεις κάτω από την επιφάνειά του ή το στρογγυλό INGATORP, που μεγαλώνουν και μικραίνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δημιουργήστε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με τη σειρά VINTER 2020

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η «καρδιά» του σπιτιού και ο στολισμός του αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να μπει όλη η οικογένεια σε γιορτινή διάθεση. Με το τεχνητό δέντρο της νέας σειράς VINTER 2020, από 30% ανακυκλώσιμο πλαστικό, δεν χρειάζεται να αγοράζετε καινούριο κάθε χρόνο, μπορείτε απλά να το αποσυναρμολογήσετε και να το αποθηκεύσετε σε ένα κουτί για του χρόνου. Εάν αναζητάτε μια ακόμα πιο βιώσιμη λύση, η σειρά VINTER 2020 διαθέτει επίσης χριστουγεννιάτικο δέντρο από μπαμπού. Το μπαμπού έχει πολύ διαφορετικές αποχρώσεις κάνοντας το κάθε δέντρο μοναδικό! Ολοκληρώστε το στολισμό του δέντρου με τη νέα σειρά από χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές μπάλες VINTER με επιλογές για κάθε γούστο, από μίνιμαλ ασημί μέχρι λαμπερές χρωματιστές αποχρώσεις.

Χαρίστε επιπλέον ζεστασιά σε κάθε χώρο με το νέο φωτιστικό της σειράς STRÅLA, σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, που προσθέτει μια γιορτινή ατμόσφαιρα χάρη στο ζεστό φως που διαχέει όπου κι αν το κρεμάσετε ή το μοναδικό επιτραπέζιο φωτιστικό LED SOLBO, σε σχήμα κουκουβάγιας.

Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα νοστιμότερα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι περνώντας χρόνο μαζί στη κουζίνα. Τι πιο γιορτινό από το να ρίχνετε ζάχαρη άχνη στα κουλουράκια σας με το κόσκινο IDEALISK και να χτυπάτε τη κρέμα για ένα γλυκό που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους;

Αναβαθμίστε τα είδη σερβιρίσματος σας

Παραδοσιακό ή ρουστίκ; Κλασσικό ή πιο μοντέρνο; Όποιο στιλ κι αν προτιμάτε, ανανεώστε το τραπέζι σας και δώστε εύκολα μια διαφορετική όψη επιλέγοντας νέα υφάσματα, σερβίτσια και διακοσμητικά. Ανάμεσα στις νέες αφίξεις ξεχωρίζει το σετ ποτηριών SÄLLSKAPLIG που θυμίζει παλιότερες εποχές, τα νέα ποτήρια κρασιού VINTER 2020, και τα πιάτα GLADELIG, ενώ το σερβίρισμα γίνεται «παιχνιδάκι» με τη νέα βάση σερβιρίσματος INBRINGANDE.

Απίθανα δώρα για όλους

Ψάχνετε να βρείτε ένα ιδιαίτερο δώρο; Η σειρά MÅLA είναι αποκλειστικά φτιαγμένη για μικρούς καλλιτέχνες. Μην ανησυχήσετε εάν βγούνε λίγο έξω από τις γραμμές αφού όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι μη-τοξικά και ξεπλένονται γρήγορα και αφαιρούνται εύκολα.

Γιατί να μην κάνετε δώρο μια κατσαρόλα με καπάκι ή μια βάση παρουσίασης κέικ; Όταν παρουσιάζονται με το σωστό τρόπο και δίνονται με αγάπη, και το πιο συνηθισμένο αντικείμενο μπορεί να γίνει ένα μαγικό δώρο. Ό,τι κι αν επιλέξετε, βάλτε τη δική σας πινελιά επιλέγοντας το δικό σας στιλ περιτυλίγματος από τη νέα σειρά περιτυλίγματος VINTER 2020, αφού περιλαμβάνει ό,τι θα χρειαστείτε φέτος!

Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε τι δώρο να επιλέξετε για τους αγαπημένους σας; Η δωροκάρτα ΙΚΕΑ είναι το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση! Από αυτόν τον χειμώνα, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να «γεμίσετε» μια δωροκάρτα και να την αποστείλετε  σε όποιον θέλετε ηλεκτρονικά, από την άνεση του σπιτιού σας, μέσα από το IKEA.gr. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε το ποσό που επιθυμείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 μοντέρνα εικαστικά, γράφοντας το δικό σας προσωποποιημένο μήνυμα για τον παραλήπτη!

Ανακαλύψτε τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα στο IKEA.gr και δώστε ζωή στο πνεύμα των Χριστουγέννων!