Μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες, στο πλαίσιο της 39ης ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου για τα επόμενα δύο χρόνια, το οποίο θα απαρτίζεται από τα παρακάτω τακτικά αιρετά μέλη (με αλφαβητική σειρά):

Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Περικλής Αλεξανδρίδης, Αλέξανδρος Αποστολίδης, Θωμάς Βασσάρας, Γεδεών Βούλης, Αλέξανδρος Δούφος, Γεώργιος Ζαγκλιβερινός, Αθανάσιος Ζαφειρίδης, Δημήτριος Καραβασίλης, Χρήστος Κολιός, Φώτιος Κυριλλίδης, Δημήτριος Λακασάς, Κυριάκος Λουφάκης, Ανδρέας Μυλωνάς, Κωνσταντίνος Παλατιανάς, Εμμανουήλ Πατεράκης, Θεόδωρος Πορτοκαλίδης, Δημήτριος Ραϊδης, Μενέλαος Σαμαράς, Άρης Σφακιανάκης, Αθανάσιος Τζηρίτης, Δημήτριος Τσακωνίτης και Παναγιώτης Χασάπης. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, για διετή επίσης θητεία, εξελέγησαν οι: Μαρία Αναστασιάδου, Βασιλική Μιξαφέντη και Φανή Χρυσομαλλίδου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΒΕ στο νέο διοικητικό συμβούλιο, που είναι ανανεωμένο κατά 35%, είναι ακόμα πιο έντονη η παρουσία μεγάλων παραγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, γεγονός που δείχνει την έμφαση του συνδέσμου στη μεταποίηση και την παραγωγή σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια και την καινοτομία, ως μοχλούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει την ερχόμενη Δευτέρα, για να εκλέξει τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.