Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ καλείται να πληρώσει μια γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο για τη σημερινή 47η επέτειο της εξέγερσης.

Η κ. Κιούση μιλώντας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star Channel εξήγησε πως φεύγοντας από τη δουλειά της η οποία έκλεισε νωρίτερα λόγω των μέτρων που είχαν παρθεί στο κέντρο, πέρασε από το Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι.

«Όπως συνηθίζω κάθε χρόνο αφήνω ένα λουλουδάκι στο Πολυτεχνείο. Φέτος λόγω του κορονοϊού πήγα με τη μάσκα μου και εντελώς μόνη» ανέφερε η γυναίκα στην κάμερα και αναρωτήθηκε: «Εγώ μόνη μου θα κολλούσα τους πάντες;».

«Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ο βουλευτής έχει τη βουλευτική ασυλία και κάνει ο,τι θέλει. Αυτοί δεν κολλάνε; Εγώ μόνη μου θα κολλούσα τους πάντες; Και να φανταστείτε πως παίρνω λεωφορεία που είμαι με 30 άτομα μέσα και εκεί δεν κολλάει ο κορονοϊός. Ενώ εδώ μόνη μου θα κόλλαγα όλο τον κόσμο. Όταν φάτε και εσείς 300 ευρώ και το συνολικό σας εισόδημα στην οικογένεια δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και έχετε και δυο παιδιά να σπουδάσετε να σας πως εγώ πόσο βαρύ είναι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα.