Λίγα «κλικ» είναι αρκετά για να διεκδικήσει κάποιος από το σπίτι του το μεγάλο έπαθλο των 1,65 εκατ. ευρώ που μοιράζει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ γίνεται μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 21:30 απόψε. Μάλιστα, προσφέρεται η επιλογή να συμμετάσχουν με το ίδιο δελτίο σε περισσότερες από μία κληρώσεις.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Κατάθεση δελτίου με απλά βήματα

Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί κάποιος, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να παίξει ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά είναι η εξής:

· Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Στον υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr

· Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή

· Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες

· Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email

Κυνηγώντας τα τζακ ποτ

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ online έχουν την επιλογή να παίζουν το ίδιο δελτίο σε κάθε κλήρωση, όταν το ποσό του τζακ ποτ  είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχουν επιλέξει. Στα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, κάθε κατάθεση δελτίου πραγματοποιείται αυτόματα και εξοφλείται ξεχωριστά ανά κλήρωση.