Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η ιστορία της 7χρονης Αναστασίας Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Το ταξίδι της μικρής Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική όπου δίνει τη δική της μάχη έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της. Η θεία της 7χρονης, Έρρικα Πρεζεράκου, το πρωί της Τετάρτης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Alpha παντού» για την ανιψιά της και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της.

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου.