Για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μίλησε ένας 40χρονος ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για έναν μήνα στο νοσοκομείο απαντώντας έτσι σε όσους αρνούνται ακόμη και τώρα την ύπαρξη της φονικής πανδημίας.

Όπως είπε στο Mega o ψυχολόγος Γιάννης Χατζηλάρης διαγνώστηκε θετικός μετά την ιχνηλάτηση που έγινε στην αδερφή και στον γαμπρό του που νόσησαν αρχικά.

Ο 40χρονος χρειάστηκε να νοσηλευθεί έναν μήνα στο «Σωτηρία», παρόλο που στην αρχή είχε ήπια συμπτώματα όπως δέκατα, διάρροια και ελάχιστο πόνο στο λαιμό.

O κ. Χατζηλάρης ακολουθήσε θεραπεία στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια παρέμεινε νοσηλευόμενος προληπτικά μέχρι να βγουν αρνητικά δύο συνεχόμενα τεστ.

Η δοκιμασία πάντως δεν ήταν μόνο σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. «Κέρδισα τη μάχη με τον κορονοϊό αλλά η μάχη συνεχίζεται» εξήγησε.

Ο covid φαίνεται να του άφησε κατάλοιπα στο γαστρεντερικό σύστημα, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και κρίσεις πανικού που, κατά την εκτίμησή του, ενδέχεται να συνδέονται με νευρολογικά προβλήματα που φαίνεται να προκαλεί ο κορονοϊός.