Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ρόδο με δύο αδέρφια, ηλικίας 13 και 15 ετών, να χάνουν τη ζωή τους όταν έκαναν parsailing στην Λίνδο και παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους, πάνω σε βράχια. Ένα τρίτο ακόμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» πρόκειται για νέα παιδιά, τουρίστες που είχαν πάει στο νησί για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου  οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.