Συνεχίζεται η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Παύλο Πολάκη και Σάκη Ρουβά, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για καλλιτέχνες που «ξέπλυναν» τη Χρυσή Αυγή και την απάντηση – εξώδικο που του έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε νέα απάντηση μετά το εξώδικο του καλλιτέχνη στο Facebook. «Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής” όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους» έγραψε μεταξύ άλλων για τον Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς πριν από λίγο επανήλθε και έγραψε στο facebook: «ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. “Αποκαλύπτει” λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή!

O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου,…

Δημοσιεύτηκε από Sakis Rouvas στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει.

Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά».

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη Ρουβά

«Ήθελα να ήξερα πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε: δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή» είπε ο κ. Πολάκης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής και συνέχισε παραθέτοντας και άλλα ονόματα καλλιτεχνών.

«Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι “εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή”; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε “μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”;

Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε “υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι “από τα εκατό που θα πει η Χρυσή Αυγή τα δέκα είναι καλά”; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια “ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή”» είπε.

Σάκης Ρουβάς: Με τσουβαλιάσατε με αήθη τρόπο

Ο γνωστός καλλιτέχνης έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη ζητώντας του να ανακαλέσει «τα όσα προσβλητικά, ψευδή και συκοφαντικά» είπε.

«Ήταν δε απολύτως προφανές από τις δηλώσεις μου ότι η Χρυσή Αυγή δεν με τρόμαξε και δεν με τρομάζει, όχι βεβαίως επειδή την υποστηρίζω, αλλά γιατί, κατά την γνώμη μου, οφείλουμε να μην στεκόμαστε με φόβο απέναντι σε τέτοιου είδους μορφώματα αφού μόνον έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Σε άλλο σημείο στο εξώδικο αναφέρει: «Με “τσουβαλιάσατε” με αήθη τρόπο, συλλήβδην με άλλους καλλιτέχνες και τις δικές τους -τελείως διαφορετικού ύφους και περιεχομένου σε σχέση με τις δικές μου- τοποθετήσεις, διαστρεβλώσατε χυδαία και με προφανή διάθεση λαϊκισμού τα λεγόμενά μου προκειμένου να δημιουργήσετε το δικό σας αφήγημα για το πρόσωπό μου και την πορεία μου και εν τέλει με συνδέσατε με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, πλήττοντας την προσωπικότητα και το όνομά μου, όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά κυρίως ως άνθρωπο και πολίτη με βαθιά δημοκρατικές πεποιθήσεις».

«Με τις δηλώσεις σας ξεπεράσατε πραγματικά κάθε θεμιτό όριο. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι οι ίδιες οι ενέργειές σας –και όχι οι δικές μου τοποθετήσεις- δοκιμάζουν τις δημοκρατικές αρχές της χώρας μας» επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής.