Έντονα πλήττεται τις τελευταίες ώρες η Δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία «Ιανός» και στο Αγρίνιο έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα, αν και ακόμη περιορισμένης -ευτυχώς- έκτασης.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Νωρίτερα σήμερα σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων στην οδό Σαλάκου και Εθνικής Αντιστάσεως, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κινητοποιείται άμεσα.

Δέντρα, έχουν πέσει και στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη, στο κέντρο, αλλά και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Με τη βροχή, ωστόσο, να πέφτει ασταμάτητα τις τελευταίες ώρες, προβλήματα παρατηρούνται και από λιμνάζοντα ύδατα σε αρκετούς δρόμους της πόλης.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της διασταύρωσης των οδών Ρίτσου και Προυσιωτίσσης, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου τα εμφανώς βουλωμένα φρεάτια έχουν οδηγήσει στις παρακάτω εικόνες.

«Ποτάμι» ρέει το νερό και στην οδό Κρυστάλλη, με τους διερχόμενους οδηγούς να χρειάζεται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους.

Τα βουλωμένα φρεάτια έχουν δημιουργήσει λιμνάζοντα ύδατα και σε άλλα σημεία του Αγρινίου. Χαρακτηριστικές οι εικόνες που μεταφέρονται από την οδό Καρπενησίου.

Προβλήματα αναφέρονται και στην οδό Καλλέργη, όπου τα βουλωμένα φρεάτια έχουν δημιουργήσει λιμνάζοντα ύδατα στο πάρκινγκ στα παλαιά σφαγεία.