Με χυδαίες εκφράσεις επιτέθηκε φραστικά ένας οδηγός λεωφορείου σε δύο γυναίκες. Ο ΟΑΣΑ έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε βίντεο.

Σύμφωνα με το MEGA, το οποίο πρόβαλλε και το σχετικό βίντεο με τις χυδαίες εκφράσεις, πρόκειται για οδηγό λεωφορείου γραμμής στο Μαρούσι, με το περιστατικό να συμβαίνει το πρωί της Δευτέρας (14/9).

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με έναν οδηγό λεωφορείου να επιτίθεται φραστικά σε γυναίκες επιβάτες της γραμμής.

Όπως αναφέρει το MEGA υπήρξε καταγγελία από τις δύο γυναίκες, με τον ΟΑΣΑ να έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ο οδηγός φέρεται να ξεκινάει τη φραστική επίθεση σε μία επιβάτιδα που κρατάει δύο σακούλες και ψάχνει τη μάσκα της. Στην επόμενη στάση -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού- η γυναίκα κατεβαίνει από το λεωφορείο και μία άλλη επιβάτης πηγαίνει προς το μέρος του οδηγού για να του ζητήσει εξηγήσεις.

«Δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα», του λέει χαρακτηριστικά και η απάντηση του οδηγού έρχεται με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τον κλάδο μας. Δεν μπορεί να αμαυρώνει τους οδηγούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά» αναφέρει ο Κώστας Σιορίκης, πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ στο MEGA.