Η No1 αλυσίδα fitness της χώρας, Holmes Place, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές,  προσκαλεί αγαπημένα μέλη αλλά και νέους φίλους για μια ολιστική fitness εμπειρία στα 3 ανανεωμένα clubs σε Μαρούσι, Γλυφάδα και κέντρο, πάντα με ασφάλεια για όλους!

Σε αυτό το πλαίσιο, θέλοντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων όσοι αναζητούν κορυφαίο εξοπλισμό άθλησης και μοναδικές υπηρεσίες fitness από έμπειρους προπονητές, προσφέρει την επιλογή για 7 μοναδικές δωρεάν fitness days για να ανακαλύψει ο καθένας σε ποιο fitness προφίλ ταιριάζει (OutdoorFit, BodyFit, MindFit,XpressFit). Παράλληλα, για περιορισμένο αριθμό θέσεων, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν της μεγάλης φθινοπωρινής προσφοράς που περιλαμβάνει: έκπτωση 200€ στην ετήσια συνδρομή, Cardio Scan αξίας 115€ για αξιολόγηση υγείας & ευεξίας, καθώς και υπέροχα εκπτωτικά προνόμια ή δωρεάν επισκέψεις σε υπηρεσίες Nutrition Coaching, Spa και in-club Shopping.

Στα Holmes Place clubs όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ! Οι indoor προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, θέτοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν με προγράμματα Cross Training, Body Shape Yoga, Pilates, και άλλα, τα οποία εξακολουθούν να παραδίδονται και διαδικτυακά, με  στοχευμένα  video workouts αλλά και μέσω live streaming  από την πλατφόρμα Zoom ή από την σελίδα της Holmes Place στο Instagram.

Παράλληλα, στον ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο Open Gym χώρο 2.000 τ.μ. του ΟΑΚΑ οι outdoor προπονήσεις συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία προπονήσεων, όπως Functional, Circuit ή Track & Field,  με χρήση ειδικού εξοπλισμού. Επιπλέον, στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Roof Garden του Holmes Place Glyfada, οι έμπειροι fitness experts καθοδηγούν τα μέλη σε ατομικές αλλά και ομαδικές προπονήσεις ενώ οι αγαπημένες outdoor συνήθειες (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία), κερδίζουν ακόμα περισσότερους fans, χαρίζοντας μία μοναδική fitness εμπειρία.