Το χιουμοριστικό βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης με σημαντικά μηνύματα για τον κορονοϊό: «Χαρδαλιά, τι μου έκανες»

Οι μικροί πρωταγωνιστές θέλουν να... παντρευτούν, αλλά τα μέτρα δεν επιτρέπουν να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους


ΕΛΛΑΔΑ
20:03
11/08/2020
Το χιουμοριστικό βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης με σημαντικά μηνύματα για τον κορονοϊό: «Χαρδαλιά, τι μου έκανες»
1
loading

Η Περιφέρεια Κρήτης δημιούργησε ένα βίντεο με σημαντικά μηνύματα για τον κορονοϊό, τα οποία μεταδίδονται με χιουμοριστικό τρόπο μέσω δύο μικρών παιδιών.

Μετά το βίντεο που είχε δημιουργηθεί τον Μάρτιο στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μένουμε σπίτι» με την μικρή Κατερίνα Λαμπράκη, η Περιφέρεια Κρήτης μαζί με τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης «ξαναχτυπούν» με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο και στο πλαίσιο της προώθησης της χρήσης μάσκας.

Στο πρώτο τμήμα και πάλι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη μιλά με την γιαγιά της για να φορά μάσκα, ενώ στο δεύτερο απογοητεύει τον φίλο της Βενιζέλο Αλεβυζάκη ανακοινώνοντάς του πως δεν μπορούν να…. παντρευτούν φέτος ρίχνοντας το φταίξιμο στον... Νίκο Χαρδαλιά.

📌‼️🆕 Η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα !🖇Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές...

Δημοσιεύτηκε από Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Το μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης στην ανάρτησή της στο facebook: «Η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!

Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή.

Με την αποφασιστικότητα της κοινωνίας, τη θέληση των συνανθρώπων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, με την επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων στις υγειονομικές ομάδες κερδίσαμε μεγάλες μάχες το τελευταίο διάστημα.

Η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας την ψυχική δύναμη δύο μικρών παιδιών, το φως από τα μάτια τους, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη. Είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί θα υψώσουμε ξανά το τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κρήτη Σητεία

    Καλό !!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει