Σας άνοιξε η όρεξη για φρέσκα ψάρια και θαλασσινά εν όψει της Σαρακοστής ή απλώς θέλετε να πάρετε ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα; Το μοντέρνο μεζεδοπωλείο Ψαράκια και Θαλασσινά, στη Βάρκιζα είναι ο προορισμός σας. Η αυθεντική γαστριμαργική εμπειρία που θα ζήσετε by the sea, απαρτίζεται από ένα τραπέζι γεμάτο με ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και καρπούς της θάλασσας.

Επιλέξτε, λοιπόν, τον εξωτερικό χώρο του (πάντα καιρού επιτρέποντος) και με το θαλασσινό αεράκι να δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα δοκιμάστε τους γευστικούς μεζέδες που ετοιμάζονται καθημερινά με ολόφρεσκα ψάρια στην κουζίνα του μεζεδοπωλείου. Μάλιστα, στο μαυροπίνακα που βρίσκεται στον εσωτερικό του χώρο θα δείτε αναγραφόμενες τις προτάσεις της ημέρας, οι οποίες ανανεώνονται σε καθημερινή βάση, αναλόγως την ψαριά και την εποχή.


Από τα πιάτα του καταλόγου ξεχωρίζουν το γιουβέτσι με γαρίδες σε μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση (σερβίρεται και σε πήλινο), φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, Παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο και ντομάτα, γόπες στη σχάρα (συνοδεύονται ιδανικά με τσικουδιά Κρήτης), μύδια πικάντικα με ούζο, τηγανιτά τραγανά κολοκυθάκια, φλογέρες με φέτα και μυρωδικά και πληθώρα άλλων προτάσεων σε ψαρικά και θαλασσινά, ορεκτικά και σαλάτες.

Η κάβα του Ψαράκια και Θαλασσινά, είναι εμπλουτισμένη με μια μεγάλη γκάμα σε κωδικούς τσίπουρου και ούζου, χύμα κρασί (λευκό, ροζέ, κόκκινο) και εμφιαλωμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Στα συν του οι χορταστικές μερίδες, το φιλικό και εξυπηρετικό service και το τρίπτυχο ποιότητα- φρεσκάδα- οικονομικές τιμές.

Tip: Όσοι μένετε στα βόρεια προάστια μπορείτε να επισκεφτείτε το «αδερφάκι» του μεζεδοπωλείου Ψαράκια και Θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά (Ιλισίων 27, τηλ. +30 210 6203622, Facebook Ψαράκια και Θαλασσινά)

Info

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα

Τηλ. +30 210 9654138

Facebook Ψαράκια και Θαλασσινά

Καθημερινά: 13.00-00.00, έως 01.00 (καλοκαίρι)

Από 15 ευρώ/άτομο (με ποτό)


Αν θέλετε να μάθετε όλα τα νέα γευστικά στέκια της Αθήνας… που αξίζουν, κατεβάστε δωρεάν το Athens by GreekGuide.com