Σύψας για έκρηξη κρουσμάτων: Βρισκόμαστε σε «κόκκινο συναγερμό» – Ένα βήμα πριν το δεύτερο κύμα

«Στο τραπέζι πιο αυστηρά μέτρα»


ΕΛΛΑΔΑ
21:34
01/08/2020
Σύψας για έκρηξη κρουσμάτων: Βρισκόμαστε σε «κόκκινο συναγερμό» - Ένα βήμα πριν το δεύτερο κύμα
54
loading

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη νέα αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων αλλά και για τα πιθανά μέτρα που μπορεί να ληφθούν.

«Βρισκόμαστε σε αυτό που λέμε “κόκκινο συναγερμό”. Είμαστε ένα βήμα πριν ονομάσουμε την κατάσταση ως δεύτερο κύμα επιδημίας στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είναι η ώρα για μεγάλη συναίνεση. Δεν επιτρέπεται χαλάρωση, συνωστισμοί και δεν επιτρέπεται να νομίζουμε ότι το πρόβλημα τελείωσε.»

Όπως εξήγησε ο καθηγητής, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο δεύτερο κύμα θα έχουμε εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά.

Για τις τοπικές εστίες κορονοϊού ο κ. Σύψας τόνισε τη σημασία της χρήσης μάσκας και τήρησης αποστάσεων.

«Τα μέτρα πρέπει να τηρούνται. Αν δεν τηρούμε το μέτρο της απόστασης θα έχουμε προβλήματα. Η μάσκα είναι συμπληρωματικό στοιχείο της απόστασης. Αν σήμερα προσπαθήσουμε όλοι οι Έλληνες και κρατάμε τις αποστάσεις και φοράμε τη μάσκα, θα αναστραφεί ταχύτατα αυτή η άνοδος της επιδημίας. Θα έχουμε ένα πολύ καλό Αύγουστο. Δεν είναι αργά.»

Τέλος, όπως είπε η κυβέρνηση έχει βάλει ήδη στο «τραπέζι» τα πιο αυστηρά μέτρα. «Δε θέλω ούτε να τα συζητήσω. Δεν είναι σωστό μέσα στον Αύγουστο να λάβουμε μέτρα που θα έχουν πολύ κακό αντίκτυπο στην οικονομία της Ελλάδας.»

Τα μέτρα θα ληφθούν αν συνεχιστεί η καθημερινή αύξηση κρουσμάτων και η αυξητική τάση της καμπύλης της επιδημίας. Υπάρχει ενδεχόμενο τοπικών lockdown και «λουκέτων» σε καταστήματα. Όπως εκτιμά όμως ο καθηγητής, δεν θα χρειαστεί να ληφθούν, εφόσον όλοι κατανοήσουμε τον κίνδυνο.

Ο κ. Σύψας είπε ότι παρατηρείται αύξηση της διασποράς στους νέους ανθρώπους. Σχετικά με τα ορφανά κρούσματα, ανέφερε ότι ο ιός μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε μέσα στην κοινότητα. «Είναι ένα ιδιαίτερο ανησυχητικό σενάριο.», τόνισε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

54
σχόλια
 1. avatar Γκρι

  Τελικά θα μας απαντήσει κανείς για τα 150.000 ευρώ που έδωσε στον αξιότιμο κύριο Τσιόδρα η EXUS μονοπρόσωπη ΕΠΕ (είναι ανηρτημένο στη διαύγεια);
  Η συγκεκριμένη εταιρεία με βάση την επίσημη δραστηριότητα της ασχολείται με προγράμματα συλλογής χρέους. Ποιος ευφάνταστος νους με τέτοιου είδους δραστηριότητα σκέφτηκε να χρημοτοδοτήσει έναν καθηγητή λοιμωξιολογίας με ένα τόσο μεγάλο ποσό, που ξεπερνά κατά πολύ τα 40.000 ευρώ που έχουν δώσει πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και για ποιο λόγο δόθηκαν;
  Η διαπλοκή και η συνωμοσία είναι μπροστά στα μάτια μας. Μόνο αφελής ή αναμεμιγμένος πρέπει να είναι κάποιος για να μην μπορεί ή να μην θέλει να το δει.
  Συριζαίοι κοιμάστε !!!

  1. avatar @Γκρι

   Ναι βέβαια, χρηματίζεται και το ανεβάζει στη διαύγεια, κάτι σα να κλέβεις και να αφήνεις φωτοτυπία της ταυτότητάς σου.
   Brilliant

   1. avatar Γκρι

    Είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό που προβλέπει ο νόμος, που ψήφισαν οι ίδιοι άνθρωποι για τους εαυτούς τους. Βρίσκω ένα προσχηματικό θέμα για «μελέτη», βάζω μια εταιρεία για «μπροστινό» για να μην φαίνομαι εγώ που τα δίνω, τα βάζω στο λογαριασμό του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο και μετά ο καθηγητής τα «διαχειρίζεται» κατά το δοκούν. Παλιά καλή και νόμιμη συνταγή.

   2. avatar Brilliant astropeleki

    Αυτή είναι η μαγκιά φίλε. Φαίνεται νόμιμο, είναι νόμιμο, άρα είναι όλα ΟΚ;
    Δηλαδή αν εγώ που πουλάω αντίσκηνα, κάνω χορηγία σε έναν καθηγητή σεισμολογίας με κάλυψη μια προσχηματική έρευνα, μόνο και μόνο για να βγει και να πει πως το επόμενο διάστημα θα κάνει στην Ελλάδα μεγάλο σεισμό, και καλό θα ήταν όλοι να προμηθευθείτε σκηνές, δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα;

    1. avatar @Brilliant astropeleki

     Μαύρα ή νόμιμα σε κάποια υπεράκτια δεν τον βόλευαν ε;
     Ξεφτέρια είσαστε, μπράβο!

     1. avatar Επειδή φαίνεσαι πολύ ξύπνιος

      Αν πήγαινες στο διευθυντή σου και του έλεγες: «Έχω μια φοβερή ιδέα για να αυξήσουμε τις πωλήσεις υπολογιστικών προγραμμάτων για τη διαχείριση χρέους. Να κάνουμε χορηγία σε έναν λοιμωξιολόγο 150.000 ευρώ»
      Τι θα σου έλεγε; «Μπράβο, προχωρά το»;
      Επειδή σε έχω για τόσο αφελή, χαιρετισμούς στο Μαξίμου.

     2. avatar @Επειδή φαίνεσαι πολύ ξύπνιος

      Mία εταιρεία που κατασκευάζει προγράμματα για τη διαχείρηση χρέους, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί και να κατασκευάσει προγράμματα που να αφορούν ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ μπορεί να μοντελοποιηθεί, όπως για παράδειγμα μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
      Αυτό που χρειάζεσαι είναι το ΙΔΙΟ προσωπικό και ΕΙΔΙΚΟΥΣ πάνω στο πρόβλημα (και τα δεδομένα) που θες να μοντελοποιήσεις.
      Σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να δημιουργηθούν τέτοιοι αλγόριθμοι που είναι ΕΞΟΧΩΣ σημαντικοί τόσο για τη διαχείρηση της παρούσας πανδημίας, όσο πολύ περισσότερο και ως παρακαταθήκη για το μέλλον, ΑΦΟΥ χρήμα για τη δημιουργία τέτοιων απαραίτητων εργαλείων, πέφτει ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία, ΠΑΡΑ τα παρακάλια των ειδικών που όλοι τους έγραφαν κανονικά.
      Επίσης, όταν τελειώσει η πανδημία ΚΑΝΕΙΣ (παλι όπως παλιά) δε θα χρηματοδοτεί την ανάπτυξη εργαλείων που ΙΣΩΣ χρειαστούν σε 20, 50, ή 100 χρόνια πάλι.
      Κατάλαβες;
      .
      Αλλά εγώ είμαι βλά**ς.
      Εσείς είσαστε πανέξυπνοι.
      Τόσο έξυπνοι που το ενδεχόμενο ο Τσιόδρας να βοήθησε στην ανάπτυξη ενός ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ που αφορά ακριβώς το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ (εν προκειμένω την πανδημία),
      ή δεν σας πέρασε καν απ το μυαλό ή σας πέρασε απ το μυαλό, αλλά το απορρίψατε, για ...σοβαρούς λόγους, που ΜΟΝΟ εσείς γνωρίζετε.

  2. avatar Γκρι

   κανονικά θα έπρεπε να λέγομαι κίτρινος, γιατί η εταιρεία είναι εταιρεία λογισμικού EXUS SOFTWARE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, τα χρήματα τα πήρε το πανεπιστήμιο, επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο τσιόρδας, και αφορά Demonstration of intelligent decision support for pandemic crisis prediction and
   management within and across European borders αλλά μια φορά καραγκιοζάκος πάντα καραγκιοζάκος

   1. avatar Στέλιος Δ

    Και τι σημαίνει αυτό ρε μεγάλε; Κατάλαβες;
    Μια ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ με συστήματα υπολογιστών δίνει 150 χιλιάρικα σε έναν λοιμοξιολόγο; Τι τζίρο κάνει η εταιρεία και μπορεί και δίνει αυτό το ποσό; Είναι προφανώς εταιρεία «μπροστινός».

    1. avatar ρε μεγάλε

     διάβασε πρώτα και μετά μιλάς για μπροστινούς

 2. avatar Κόκκινος συναγερμός!

  Ιου ιου ιου ιου ιου ιου!!!...

  1. avatar Κόκκινος συναγερμός!

   χα χα χα τι αστεία λέω

 3. avatar Savvidis

  Η συψη σε όλο της το μεγαλείο

 4. avatar 8 στα 10 σχόλια =

  Το βασίλειο της βλ.....ς. Θα έρθει η ώρα που η νέα παγκόσμια τάξη θα στείλει το στρατό από τα νεφελίμ και τα ελοχιμ να σας βάλουν το τσιπάκι και θα μπορούμε να σας ελέγχουμε με ένα απλό ποτενσιόμετρο.
  Ή μήπως κάποιος σας ελέγχει ήδη και πετάτε όλοι σας τις ίδιες μπαρούφες...
  Ο ανταγωνισμός στο ποιός θα επικρατήσει στη νέα παγκόσμια τάξη, είναι τεράστιος.
  Λοιπόν, αύριο θα ψεκάσω.

 5. avatar ORUE

  Δηλαδή μας λέτε φοράτε μάσκες για να προστατεύσετε τον οργανισμό σας από τους τουρίστες.
  Το LockDown θα το κάνουμε φυσικά όταν φύγουν οι τουρίστες και εδώ θα πεθαίνουμε σαν μύγες.
  Άλλωστε για αυτό κάναμε LockDown, για να ανοίξουμε για τουρισμό και να φανούμε ασφαλής χώρα, και αφήστε τον Πόνο για τους έχοντες Χρόνια νοσήματα.
  Σας πήραμε χαμπάρι, το φαλάγγι ερχεται σύντομα ....

  1. avatar Ζιωγαςι

   Πήρες χαμπάρι ότι οι τουρίστες είχαν τα λιγότερα κρούσματα???

   1. avatar Ζιώγα,

    Οι τουρίστες που δεν έλεγξαν είναι οι περισσότεροι. Όταν δεν είχαμε τουρισμό δεν είχαμε κρούσματα. Από τη στιγμή που δεν τους ελέγχουν φούντωσε.

 6. avatar Έλεος ..

  Ρε παιδιά γιατί οι ειδικοί στην Ελλάδα έπαψαν από καιρό να πείθουν τον κόσμο παρά μονάχα κάτι αφελείς που τρέχουν μέσα στους δρόμους τρομοκρατημένοι φωνάζοντας πόσα κρούσματα ανέφεραν τα κανάλια το απόγευμα...
  Παρακαλούμε τους ειδικούς να εισηγηθούν στα γραφεία τελετών για τούς θανάτους από κορονοΐο τα προγράμματα να τα τυπώνουν με κόκκινο χρώμα για να τα ξεχωρίζουμε ευχαριστούμε!!!

 7. avatar ramon

  Σύψα δεν μας τα λες καλά.Οι αποφάσεις της κυβέρνησης μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε και όχι οι πολίτες.Τα έκαναν μαντάρα,άφησαν τουρίστες να μπουν στη χώρα χωρίς κανένα περιορισμό.

 8. avatar …………..

  Σύψα είχαν βγει στο διαύγεια τα ποσά που πήρατε εσύ και ο Τσιόρδας στη διάρκεια της καραντίνας από διάφορες φαρμακευτικές με νόμιμο τρόπο δε λέω. Καλή μπάζα...

  1. avatar …………..

   φυσικά και δεν βγήκαν γιατί δεν πήραν, αλλά εγώ είμαι ψαγμένος

 9. avatar ORUE

  Δεν φτάνει που μας κλείσατε 2 μήνες... Θέλατε τουρισμό άντε να σας δω τώρα τι ?
  Ανεύθυνοι...

 10. avatar Κοκο

  Σύψα το 2 λοκνταουν θα είναι ο τάφος σας μια για πάντα.

 11. avatar Xaxaxa.

  Ρε τι θύματα ησαστε...συνεχίζετε να πιστεύετε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου!!!!λοιπον ετσι για να τελειώνουμε.κορονοιος δεν υπάρχει ετσι όπως το παρουσιάζουν.μια ίωση είναι κ τίποτα παραπάνω.α ναι πέθανε η γιαγιά μου 101 ετών ξέχασα.θα φάμε γερό μάντρωμα.κατεστρεψαν κ τον τουρισμό το σχεδίου πάει κατ ευχην.θα δώσουν το Αιγαίο την υπόλοιπη Κύπρο ,να γίνει μείωση πληθυσμού της γης να χτυπήσουν την ορθοδοξία κτλ..με τις υγείες σας!!

 12. avatar O one

  Ο καρναβαλος των φσρμακευτικων ξαναχτυπα!
  Οξω κόπρο!

  1. avatar @O one

   Εσύ αν επιτρέπεται τι επαγγέλεσαι;
   Γιατρός, θεός ή απλά παντελώς βλα***νος;

   1. avatar Φαρμακάς

    Να σου πω εγώ τι επαγγέλλομαι.
    Τις τελευταίες δυο δεκαετίες έχω δουλέψει στις μεγαλύτερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Αν γράψω αυτά που έχω δει, θα με βρείτε αύριο σε κανένα χαντάκι.
    Σου λέω όμως ένα πράγμα. Μην πιστεύεις στους «σωτήρες» σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν δίνουν δεκάρα για εσένα και την οικογένεια σου.

    1. avatar @Φαρμακάς

     Μα, δεν αμφιβάλω για αυτό που ΕΣΥ γράφεις. Ο κυνισμός υπάρχει.
     Άλλο αυτό όμως και άλλο μια παγκόσμια συνωμοσία ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ανθρώπων όπως βγαίνουν και λένε ότι έχει στηθεί. Είναι βλαμ****νο και μόνο να το σκεφτεί κάποιος.
     ΕΡΏΤΗΣΗ:
     Ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι είσαι υπεύθυνος για τη Δημόσια Υγεία (τονίζω το ότι υποθέτουμε!!!) και ότι έχεις μια νέα μεταδοτική ασθένεια, θανατηφόρα για πολλούς ανθρώπους (για τους περισσότερους όχι) για την οποία, ως νεοεμφανιζομενη, δεν ξέρεις πολλά πράγματα ΚΑΙ ΔΕΝ υπάρχει φάρμακο ή κάποια αγωγή.
     ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

     1. avatar Φαρμακάς

      Δύσκολη ερώτηση για να σου απαντήσω με δυο γραμμές. Να σου κάνω εγώ μια άλλη πιο εύκολη. Αν είχες στόχο να εμβολιάσεις όλο τον πλανήτη, πως θα το κατάφερνες;
      Η λύση που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια είναι μία και παρά πολύ αποτελεσματική. Δημιουργώ ένα πρόβλημα, κάνω θόρυβο γύρω από αυτό και στη συνέχεια έρχομαι ως σωτήρας να δώσω λύση.

     2. avatar @Φαρμακάς

      Αγαπητέ μου, αν είσαι το 1/10 από αυτό που είπες ότι είσαι, θα έχεις καταλάβει ότι αυτή δεν είναι απάντηση στο ερώτημα.
      .
      Απέφυγες να απαντήσεις σε ένα ΑΠΛΌ ερώτημα.
      .
      Με την άδειά σου το θέτω άλλη μία φορά, ελπίζοντας ότι θα απαντήσεις:
      .
      Ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, λοιπόν, ότι είσαι υπεύθυνος για τη Δημόσια Υγεία (τονίζω το ότι υποθέτουμε!!!) και ότι έχεις μια νέα μεταδοτική ασθένεια, θανατηφόρα για πολλούς ανθρώπους (για τους περισσότερους όχι) για την οποία, ως νεοεμφανιζομενη, δεν ξέρεις πολλά πράγματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ φάρμακο, ΟΥΤΕ φυσικά εμβόλιο ή κάποια αγωγή.
      ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 13. avatar τολιος

  τουρισμο θέλατε απατεώνες σε 1 καθαρή χώρα και ο προβατολαός μας δημιουργεί αυτοενοχές πως εμεις φταίμε

  1. avatar @τολιος

   Αν αγνοείς τα μέτρα προστασίας,
   τότε ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.

 14. avatar ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΙ ΓΚΙ

  Συψη σε αποστολή...
  ΟΠΩΣ και τα άλλα καρτούν των φαρμακευτικων...
  0 Θάνατοι... Εσείς θα πληρωθειτε [...]...

 15. avatar Με την διαχείριση που κάνετε

  δεν ήμαστε ενα βημα πριν, ημαστε 100 βηματα μετα αλλα δεν το εχετε παρει χαμπάρι, ως συνήθως βέβαια

  1. avatar Βρε

   Χαμπαρι το πηραν... αλλα ντρεπονται να το πουν... σαν τα μουτρα τους το καταντησανε το πραγμα..

 16. avatar Μακ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ?ΤΩΡΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?

  1. avatar @Μακ

   Μπούρδες^2

 17. avatar Τώρα

  που ανεβαίνει ο αριθμός των κρουσμάτων,μήπως και φοβηθούν και τσακιστούν και δεν έρθουν άλλοι τουρίστες. Αλλιώς χαθήκαμε.

  1. avatar Σιγα

   Μη φοβηθουν...
   Στις χωρες τους χειροτερα ειναι τα πραγματα

 18. avatar South

  Ψέματα. Στην ευλογημένη ορθόδοξη ελλαδίτσα μας δεν υπάρχει κορονοϊός γιατί είμαστε υπό την σκέπη της γλυκιάς μας παναγίτσας. Εικονίτσες σταυρουδάκια αγιασμοί κομποσκοίνια θεία κοινωνία και όλα αυτά τα συναφή βοηθούν και προστατεύουν επίσης. Περισσότερες πληροφορίες σε πάρα πολύ λίγο... ευχαριστώ

  1. avatar tolios3

   le betovlak....μόνο αυτό σου αξίζει!!!!!
   ΒΈΒΑΙΑ προτιμάς την σαρία σαν γυναικωτός που είσαι και βέβαια είσαι εκτός θέματος....

  2. avatar Ξεκολλα ρε

   αηδια καταντησες

 19. avatar ΤαραΤατα

  Οι τουριστες κοβουν βολτες, και θελετε απο εμας να κατανοησουμε τον κινδυνο ?
  Μαλιστα...
  Ντουουυουυυ

 20. avatar Μαπούτο

  Το ότι το 90% των τουριστών από χώρες με τρομερή έξαρση αφήσατε να μπαίνει στη χώρα χωρίς έλεγχο, δε σου περνάει από το μυαλό να το ελέγξεις, ε; Μη χαλάσεις την κολοπέραση τους; Οι απαγορεύσεις για τους Έλληνες, η καλοπέραση για τους ξένους.Το ξύλο στους Έλληνες, τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες. Μόνο κατακτητικές, αποικιοκρατικές και δοσιλογικές τακτικές απέναντι σε υποτελείς είναι αυτές.

  1. avatar Γιατι ομως ολα αυτα

   Τα πολυ σωστα που γραφεις κ εαυ κ τοσοι αλλοι τον τελευταιο καιρο σε σχολια αρθρων δεν τα ακουμε κ δεν.τα διαβαζουμε πουθενα απο τους κ.κ. δημοσιογραφους??

  2. avatar @Μαπούτο

   Σου είπαν επίσης ότι για να δουλέψει ο τουρισμός, που τον χρειαζόμαστε όπως το ΟΞΥΓΟΝΟ, πρέπει ΕΣΥ και ΟΛΟΙ μας, να φοράμρ μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις.
   Εφαρμόσαμε αυτά που έπρεπε για να προστατευτούμε;
   ΟΧΙ, νομίζαμε οτι έφυγε η πανδημία και αρχίσαμε τα πάρτυ και τις εξυπνάδες.
   Τα αποτελέσματα σε καμιά εβδομάδα...

   1. avatar Υπήρχαν και άλλες λύσεις

    Όι τουρίστες που έρχονται δεν θά είναι πολλοί
    Αν τα είκοσι εκατομμύρια τα έδινε στην κοινωνία να πάνε διακοπές και οι ξενοδόχοι θά δούλευαν και η οικονομία

   2. avatar @ @Μαπούτο

    Κατάλαβες τι είπε; Γιατί απάντησες άλλα αντί άλλων. Ο τουρισμός πρέπει να δουλέψει μόνο με υγιείς όπως κάνουν στον Προμαχώνα. Γιατί δεν το εφαρμόζουν παντού; Δε σε παραξενεύει που έχουν δύο αντιφατικές πολιτικές; Έτσι θα αρρωστήσουμε όλοι κι αντί για οξυγόνο θα κλείσουν όλοι. Εγκληματικά λάθη.

    1. avatar @Κατάλαβες τι είπε;

     ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον τουρισμό, ΕΜΕΙΣ έχουμε ανάγκη τα χρήματά τους, ΕΜΕΙΣ πρέπει να μείνουμε υγιής,
     ΕΜΕΙΣ θα πάρουμε μέτρα προστασίας.
     Ορίστε, πενηνταράκια τα θέλετε όλα..
     Επίσης,
     είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κάνουμε τεστ σε όποιον έρχεται. Θα έπρεπε να είχαμε κάνει 1.500.000 τέστ σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
     Δεν υπάρχουν τεστ.
     Για αυτό το λόγο αναπτύχθηκαν μαθηματικά μοντέλα τα οποία συνεπικουρούμενα από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μοριακά τεστ, δίνουν απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα.
     Βάσει των αποτελεσμάτων επιβλήθηκε π.χ. η είσοδος στη χώρα με αρνητικό τεστ για μερικές χώρες.
     ΟΜΩΣ το κλειδί το κρατάμε εμείς, με το να τηρούμε τα μέτρα.

     1. avatar Άρες μάρες λες

      Τόσο απλό είναι. Να έχουν τεστ αρνητικό πριν έρθουν. Γιατί το εφάρμοσαν στον Προμαχώνα που έρχονται με ΙΧ και όχι στα αεροπλάνα που είναι στριμωγμένοι; Μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν έχουμε ανάγκη αρρώστους τουρίστες γιατί θα αφήσουν εκατό ευρώ αλλά θα γκρεμιστεί οικονομικά η χώρα από το κλείσιμο τον Σεπτέμβριο. Η ζημιά θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

     2. avatar @Άρες μάρες λες

      Έχω δύο τρόπους να απαντήσω σε αυτά που γράφεις:
      1. Με τη λάθος απάντηση:
      όλα όσα γράφεις είναι όχι απλά λάθος, αλλά είναι τόσο προφανείς οι λόγοι που λειτουργούν έτσι στον Προμαχώνα και ΟΧΙ αλλού, που καταντά γελοίο να επιμένεις σε αυτές τις αηδ**ς.
      2. Με τη σωστή απάντηση:
      Ότι πεις αγαπητέ μου.
      Θα σου χαλάσω εγώ το χατήρι...
      .
      Διάλεξε όποια σε βολεύει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει