Κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Πάτρας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα άγνωστα άτομα έριξαν μπογιές στην εξωτερική πόρτα και στους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων του κ. Κατσανιώτη, που στεγάζονται σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου, ενώ παράλληλα έγραψαν και συνθήματα.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, και πάλι άγνωστα άτομα έσπασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου της κ. Αλεξοπούλου που στεγάζεται και αυτό σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου.

Στη συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες έριξαν μπογιά στο εσωτερικό των γραφείων της βουλευτού και κατόπιν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, από τις οποίες είναι και οι φωτογραφίες, μικρή ομάδα διαδηλωτών παραμένει στην πλατεία Γεωργίου, ενώ ο κύριος όγκος της πορείας κατέληξε στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Καταδικάζει η ΝΔ τις επιθέσεις στα γραφεία βουλευτών της

Tις επιθέσεις στα γραφεία βουλευτών Αχαΐας της Ν.Δ., Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου καταδίκασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

«Οι επιθέσεις στα γραφεία των βουλευτών Αχαϊας της ΝΔ @katsaniotis και @xrisalex είναι θλιβερές πράξεις ανθρώπων που μισούν την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία. Τις καταδικάζω απερίφραστα» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.