Η Halls, η πιο αγαπημένη μάρκα Καραμέλας στην Ελλάδα1, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά παρουσιάζοντας τις νέες καραμέλες Halls Energy με βιταμίνη Β6 σε δύο μοναδικές γεύσεις Κόλα και Παγωμένο Τσάι.Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν συνδυάζει τη γνωστή φρεσκάδα μέσω του αρώματος της μενθόλης της Halls, με τα οφέλη της βιταμίνης Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οι καραμέλες Halls Energy με γεύσεις Κόλα και Παγωμένο Τσάι περιέχουν επίσης ενεργά συστατικά καφεΐνης και τεΐνης2  και είναι χωρίς ζάχαρη όπως και η υπόλοιπη σειρά προϊόντων της Halls.

Η κα. Βασίλεια Λεώνη, Marketing Manager στην Mondelēz International στην κατηγορία Τσίκλας και Καραμέλας για Ελλάδα και Ιταλία δήλωσε σχετικά: «Οι καραμέλες Halls Energy με βιταμίνη Β6 έρχονται να απαντήσουν σε μια σύγχρονη καταναλωτική ανάγκη, αυτή της ενέργειας και της τόνωσης. Το κοινό που παραμένει δραστήριο βρίσκει στις Halls Energy με βιταμίνη Β6 μοναδική φρεσκάδα, ξεχωριστές γεύσεις αλλά και την επιπλέον ενέργεια για να συνεχίσει την ημέρα του χωρίς βέβαια αυτό να υποκαθιστά την ανάγκη για μία ισορροπημένη διατροφή.»

Δεν συνιστάται η χρήση του από παιδιά και εγκύους καθώς περιέχει καφεΐνη. Η ευεργετική δράση επιτυγχάνεται με την κατανάλωση 1 καραμέλας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.