Πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών του Deree, του αμερικανικού κολλεγίου στην Ελλάδα που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, εκλέχθηκε για το επόμενο έτος ο Κώστας Σαμαράς, γιος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Κατόπιν εκλογών που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του κολεγίου με ηλεκτρονικό τρόπο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ήρθε πρώτος και τώρα το σχήμα του θα εκπροσωπεί τους φοιτητές στα όργανα της διοίκησης.

Προκειμένου να αναδειχθεί πρώτος, ο νεαρός κ. Σαμαράς που σπουδάζει οικονομικά (όπως είχε σπουδάσει και ο πατέρας του) έκανε κανονική προεκλογική καμπάνια, δημιουργώντας μάλιστα και σχετικό βίντεο που απευθυνόταν στους συμφοιτητές του υπό τον τίτλο We unify Deree («Ενοποιούμε το Deree»).

Ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που κατέθεσε ήταν η ανάληψη δράσεων αλληλεγγύης όπως είναι το bazaar ρούχων, οι δωρεές σε φορείς που το έχουν ανάγκη και οι εθελοντικές αιμοδοσίες, καθώς επίσης και η καλύτερη πρόσβαση του κολλεγίου στο Διαδίκτυο.

Το εάν ο κ. Σαμαράς θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και στην πολιτική, μένει να αποδειχθεί. Πάντως η καμπάνια του είχε αρκετό μπλε χρώμα.