Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Αφροδίτη Γρηγοριάδου. Το τελευταίο χειροκρότημα για τη σπουδαία ηθοποιό, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε ηλικία 89 ετών μετά από μακροχρόνια ασθένεια, ακούστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Η κηδεία έγινε στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας και αρκετοί συνάδελφοί της ήταν εκεί για να την αποχαιρετίσουν. Η κόρη της επίσης γνωστή ηθοποιός, Κοραλία Καράντη συντετριμμένη είπε το τελευταίο «αντίο» στη λατρεμένη της μητέρα, ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε ο γιος της, Εδουάρδος Καλημέρης.

Εκεί, μεταξύ άλλων ήταν οι: Γιάννης Βούρος, Γιώργος Λιάνης (πρώην σύζυγος της Καράντη), Ευανθία Ρεμπούτσικα, Ρήγας Αξελός κ.α.

Ποια ήταν η Αφροδίτη Γρηγοριάδου

Με βαθειά οδύνη κ' πόνο ψυχής ανακοινώνουμε οτι η πολυαγαπημένη μας Αφροδίτη Γρηγοριάδου ''έφυγε'' απο τη ζωή χθες…

Posted by Αφροδίτη Γρηγοριάδου / Afroditi Grigoriadou on Friday, July 3, 2020

Επί 50 χρόνια η Αφροδίτη Γρηγοριάδου υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1962, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο σανίδι, με την παράσταση “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”.

Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η συμμετοχή της στη ραδιοφωνική σειρά “Σπίτι των Ανέμων”.

Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Η αγάπη άργησε μια μέρα” του Κώστα Κουτσομύτη.

Κοραλία Καράντη
Η Κοραλία Καράντη και ο γιος της Εδουάρδος Καλημέρης
Γιώργος Λιάνης
Γιάννης Βούρος
Κοραλία Καράντη, Γιάννης Βούρος
Σπύρος Μπιμπίλας
Ρήγας Αξελός
Ελένη Κρίτα
Ευανθία Ρεμπούτσικα
Μάκης Κωστίνης, Γιάννης Βούρος